Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Drum liber spre Superligă? Alex Cicâldău, OUT de la Konyaspor

OFICIAL | Drum liber spre Superligă? Alex Cicâldău, OUT de la Konyaspor

Stranieri

Comentarii

Alexandru Cicâldău s-a despărţit de Konyaspor, la capătul perioadei sale de împrumut de la Galatasaray.

Fostul fotbalist al celor de la Universitatea Craiova şi-a încheiat perioada de împrumut la Konyaspor. Împrumutat la începutul sezonului recent încheiat, Cicâldău a evoluat în 32 de partide în acest sezon, în tricoul celor de la Konyaspor. A înscris un singur gol şi a pasat decisiv de două ori.

Fotbalistul cotat la 3.000.000 de euro, conform transfermarkt.com, va reveni la Galatasaray, club care l-a adus de la Universitatea Craiova, pe suma de 6.500.000 de euro, în anul 2021. Împrumutul la Konyaspor a fost al doilea de pe parcursul perioadei sale alături de Galatasaray. În sezonul 2022-2023, fotbalistul născut în Medgidia a evoluat în campionatul din Emiratele Arabe Unite, la Ittihad Kalba. 

Alexandru Cicâldău, al doilea împrumut în două sezoane

După aproape trei ani de la transferul său în Turcia, la Galatasaray, Cicâldau a bifat doar 41 de partide în tricoul formaţiei "Cim Bom", în toate competiţiile. Fotbalistul convocat de Edi Iordănescu pentru cele două meciuri de pregătire pentru EURO 2024, a fost dorit în mai multe rânduri de patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, care are şansa de a se înţelege cu Galatasaray pentru un eventual transfer, sau împrumut, al jucătorului ajuns la vârsta de 26 de ani.

Afla mai multe despre: alex cicaldaukonyasporgalatasarayuniversitatea craiovaturciasuperligamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare