Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transfer de titlu la Craiova: un "goleador"! Rotaru, TUN în mercato

BREAKING | Transfer de titlu la Craiova: un "goleador"! Rotaru, TUN în mercato
Comentarii

În birourile de la Universitatea Craiova se lucrează de zor în pregătirea noului sezon. Cu Constantin Gâlcă pe bancă, echipa din Bănie va ataca titlul de campioană în sezonul viitor de Superligă şi are nevoie de întăriri pentru a se putea lupta cu FCSB, CFR Cluj sau Rapid.

Şefii Universităţii Craiova au pus deja ochii pe o primă ţintă în fereastra de transferuri care se va deschide în vară. Orange Sport a aflat numele fotbalistului pe Constantin Gâlcă, antrenorul "alb-albaştrilor", i l-a cerut lui Mihai Rotaru.

Gâlcă i-a cerut un "goleador" lui Mihai Rotaru. Cine e atacantul

Potrivit surselor Orange Sport, Universitatea Craiova vrea să-l transfere pe Pedro Henrique, un vârf de atac din Brazilia în vârstă de 27 de ani. Atacantul este prima ţintă a oltenilor într-un mercato în care vor să-şi "betoneze" lotul pentru a ataca aşa cum se cuvine preliminariile Conference League, dar şi sezonul viitor.

Constantin Gâlcă îl cunoaşte foarte bine pe Pedro Henrique, cel cu care a lucrat în Polonia la fosta sa echipă, Radomiak Radom. Cel mai probabil, variantele Elvir Koljic şi Jovan Markovic nu l-au convins pe tehncianul român că pot da un randament foarte bun şi să aibă constanţă în reuşite.

La începutul lui 2024, Pedro Henrique s-a transferat de la Radomiak Radom la Wuhan Three Towns, în China, în schimbul a 700.000 de euro. Brazilianul are cifre bune în campionatul chinez (9 goluri şi un assist în 12 meciuri) şi i-ar putea fi de mare ajutor lui Gâlcă în lupta pentru obiectivele stabilite împreună cu conducerea Craiovei.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Pedro Henrique în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: pedro henrique transfer universitatea craiovauniversitatea craiova pedro henriqueuniversitatea craiova transfer pedro henriquepedro henrique universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare