Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îşi mută interesul pentru transferuri. După Africa de Sud, patronul FCSB vrea jucători dintr-un alt colţ al lumii pentru Liga Campionilor

Gigi Becali îşi mută interesul pentru transferuri. După Africa de Sud, patronul FCSB vrea jucători dintr-un alt colţ al lumii pentru Liga Campionilor

FCSB

Comentarii

FCSB este într-o căutare continuă de jucători, dar nu oricare, ci unii suficient de capabili încât să o ajute pe campioana României în lungul şi dificilul drum spre grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali, întăriri din Brazilia pentru Liga Campionilor

FCSB va evolua în preliminariile Ligii Campionilor din postura de campioană a României, iar marele vis al lui Gigi Becali este reprezentat de accederea în grupele celei mai importante competiţii la nivel de echipe de club.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Prin urmare, omul de afaceri a rezolvat două mutări: fundaşul stânga David Kiki şi atacantul Daniel Popa. Dar mai urmează şi alte achiziţii.

Viitoarele transferuri ar putea veni de pe alt continent. După ce a experimentat piaţa sud-africană, de unde la luat pe Siyabonga Ngezana, cu care nu a dat greş, Gigi Becali se orientează spre o altă zonă a lumii, America de Sud.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Astfel, pe continentul sud-american a fost impresarul Florin Vulturar, care s-a aflat într-un turneu prin Brazilia pentru a găsi jucători. Conform Fanatik, acesta ar fi găsit doi fotbalişti pentru FCSB: un atacant şi un fundaş central.

Rămâne de văzut cine sunt mai exact cei doi şi dacă vor fi pe placul lui Gigi Becali, astfel încât să o poată ajuta pe FCSB să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperligatransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare