You are here:

Salariul uriaş cu care Gigi Becali a reuşit să-l ademenească pe Daniel Popa la FCSB. Fostul dinamovist are şi o clauză în contract

Salariul uriaş cu care Gigi Becali a reuşit să-l ademenească pe Daniel Popa la FCSB. Fostul dinamovist are şi o clauză în contract

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a convins pe Daniel Popa să semneze cu FCSB. Fostul atacant al Chindiei Târgovişte se va alătura echipei campioane, la începutul sezonului 2024-2025.

Daniel Popa este noul jucător al celor de la FCSB. Adus de patronul clubului, Gigi Becali, pentru a-şi întări lotul pentru a se putea bate pe două fronturi simultan, Daniel Popa va încasa un salariu uriaş, pentru nivelul Superligii.

Fostul atacant dinamovist, cu meciuri şi pentru echipe precum Chindia Târgovişte şi U Cluj, va încasa 16.000 de euro pe lună, conform Fanatik. Pe lângă salariul lunar pe îl va încasa fotbalistul de atac, Popa va primi şi un bonus de instalare, în valoare de 100.000 de euro.

Gigi Becali îl îmbogăţeşte pe Daniel Popa

Popa va avea şi o clauză specială în contractul său, în cazul în care FCSB va ajunge în grupele unei competiţii europene, Daniel Popa va încasa 80.000 de euro în plus, pe lângă de bonusul de instalare şi salariul său lunar.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Patronul clubului, Gigi Becali, a ajuns la două transferuri rezolvate pentru campania de transferuri din vară. David Kiki a părăsit-o pe Farul Constanţa şi a semnat cu FCSB. Fundaşul lateral din Benin devine noul concurent al lui Risto Radunovic, pentru postul de fundaş stânga şi va putea acoperi postul în cazul în care muntenegreanul va avea parte de probleme medicale.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

FCSB îşi începe campania europeană în primul tur al preliminariilor UEFA Champions League. În cazul în care va trece de primul tur preliminar al Ligii Campionilor, FCSB îşi va asigura, în cel mai rău caz, prezenţa în play-off-ul UEFA Conference League.

Afla mai multe despre: fcsbdaniel popadinamou clujchindia targovistesuperliga 

viewscnt
Articole similare