Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, de neoprit pe piaţa transferurilor! După Popa şi Kiki, patronul de la FCSB vrea încă şase jucători

Gigi Becali, de neoprit pe piaţa transferurilor! După Popa şi Kiki, patronul de la FCSB vrea încă şase jucători

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a rezolvat transferurile lui Daniel Popa, respectiv David Kiki, jucători care vor juca pentru FCSB în sezonul viitor, sezon care pare unul complicat pentru campioana din Superliga, în condiţiile în care vor evolua pe trei fronturi.

Campioana României va juca în preliminariile UEFA Champions League în această vară, iar patronul clubului, Gigi Becali, îşi ia măsuri de precauţie, pentru a evita extenuarea titularilor săi. Latifundiarul din Pipera îşi doreşte să aducă încă şase jucători la FCSB, în această vară, pentru a evita problemele legate de oboseală a jucătorilor care ar urma să evolueze în trei competiţii diferite.

Pe lângă campania europeană, FCSB va evolua în Cupa României, cât şi în Superliga, în viitorul sezon, iar Elias Charalambous va avea nevoie de variante pentru fiecare competiţie în parte.

După ce a rezolvat deja primele două transferuri din această vară, Daniel Popa şi David Kiki, Becali are nevoie de un nou "număr şase" pentru a avea o variantă în plus, pe poziţia de mijlocaş defensiv, în noul sezon.

Gigi Becali: "Vreau lot mare, că am meciuri de jucat"

"Mai trebuie un 'număr 6'. Noi avem trei, mai trebuie încă unul. Nu l-am ochit încă, dar vreau să avem doi şi doi. Doi care joacă alături de Olaru, doi care joacă alături de Tănase. Doi care joacă cu Edjouma, doi care joacă cu Olaru. Prima dată vor juca Lixandru şi Şut. Cu ei am curajul să spun Liga Campionilor. Şut şi Lixandru, cu Olaru lângă ei.

Puterea cea mai mare e centrul: Lixandru, Şut, Chiricheş, Olaru, Dawa şi Ngezana. Asta-i puterea echipei. Bine, şi Coman. Puterea fotbalului sunt ăia doi: Şut, Lixandru şi fundaşii centrali.

Îmi dă şi mai mare încredere să avem posesia cu Rapidul cu copii ăia. S-ar putea să avem o surpriză plăcută şi să fim puternici în Europa. Noi nu ştim valoarea echipei acum. Nu o ştie nimeni. Haideţi să vedem. Luis Phelipe rămâne. Ce să mai împrumut? Eu vreau lot mare, că am multe meciuri de jucat. Mai trebuie să luăm 5-6 jucători.", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbuefa champions leaguesuperliga 

viewscnt
Articole similare