Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Te transferi la vreo echipă?". Marius Lăcătuş nu a stat pe gânduri şi a răspuns imediat la întrebare: "Aştept oferte"

"Te transferi la vreo echipă?". Marius Lăcătuş nu a stat pe gânduri şi a răspuns imediat la întrebare: "Aştept oferte"

Fotbal

Comentarii

Generaţia de Aur şi-a luat adio de la fotbalul mare după partida împotriva "Vedetelor lumii", partidă câştigată de "tricolorii" din 94', cu scorul de 3-2.

Marius Lăcătuş, o legendă a Stelei Bucureşti şi totodată un idol al echipei naţionale, a participat la meciul de adio al Generaţiei de Aur. "Fiara" a avut parte de un moment haios, în cadrul unui interviu, după finalul meciului de pe Arena Naţională.

Ajuns la vârsta de 60 de ani, Marius Lăcătuş a fost întrebat, în mod sarcastic, despre următoarea sa echipă din cariera sa de jucător.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Marius Lăcătuş: "Poate la Oviedo"

"Chiar mă gândeam, aştept oferte. Poate la Oviedo, merg până de revelion în Spania, va fi foarte frumos, nu i-am uitat şi nici ei pe mine.", a spus Marius Lăcătuş, conform Pro TV.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Marius Lăcătuş a început partida pe banca de rezerve, dar a avut oportunitatea să intre pe teren şi să inspire în adversari teama pe care o instala în gândurile adversarilor, în urmă cu 30 de ani. Lăcătuş a bifat cinci echipe de club în cariera sa de jucător, FC Braşov, Steaua Bucureşti, Fiorentina, Real Oviedo şi Progresul Bucureşti.

Pentru formaţia iberică, Marius Lăcătuş a jucat în 57 de partide şi a reuşit să înscrie de şapte ori. Marius Lăcătuş are 21 de trofee câştigate pe parcursul carierei sale de jucător,  iar toate au fost obţinute alături de Steaua Bucureşti.

Afla mai multe despre: marius lacatusgeneratia de aurromaniaechipa nationalareal oviedospania 

viewscnt
Articole similare