Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, copleşit după ultimul meci al Generaţiei de Aur: "Nu ne-am închipuit că o să fie record pe Arena Naţională". Ce coleg l-a dezamăgit

Gică Popescu, copleşit după ultimul meci al Generaţiei de Aur: "Nu ne-am închipuit că o să fie record pe Arena Naţională". Ce coleg l-a dezamăgit

Echipa națională

Comentarii

Generaţia de Aur şi-a jucat ultimul meci împreună, în faţa unei echipe formate din jucători legendari ai "sportului rege", la nivel mondial. "Tricolorii" din generaţia 1994-1998 s-au impus cu scorul de 3-2.

Unul dintre organizatorii principali ai meciului, Gică Popescu, a vorbit la capătul partidei de pe Arena Naţională despre succesul evenimentului, al cărui scop a fost să onoreze cu încă o ocazie, fotbaliştii care au scris istorie la Campionatul Mondial din 1994, disputat în Statele Unite ale Americii.

Oficialul Farului Constanţa a precizat faptul că este surprins şi complet copleşit de faptul că peste 50.000 de oameni au fost prezenţi pe Arena Naţională pentru ultimul "dans" al Generaţiei de Aur. 

Gică Popescu: "Fiecare minut pe care l-am jucat a fost emoţionant"

"E un lucru extraordinar, când ne-am gândit să facem acest eveniment, nu ne-am închipuit că o să fie record pe Arena Naţională. Ne bucură enorm acest lucru, în special că lumea ne iubeşte. Fiecare minut pe care l-am jucat azi a fost super emoţionant, oamenii au scandat şi am făcut o nouă 'remontada', de la 2-0 la 3-2. Suntem bucuroşi că am încheiat acest drum extraordinar numit Generaţia de Aur cu o victorie.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Am semnat autografe ce nam semnat toată perioada în care am jucat la echipa naţională. Din păcate, nu mai arătam cum arătam atunci pe teren, dar aţi văzut că spiritul rămâne, am vrut să câştigăm acest meci, ne-am chinuit, pentru că în partea cealaltă au fost jucători incredibili.", a spus Gică Popescu.

Popescu a vorbit şi despre Dan Petrescu, colegul de la care avea aşteptări mai mari, la meciul de pe Arena Naţională.  "Se putea mai bine", a răspuns Gică Popescu. 

Gică Popescu a menţionat şi momentul special dedicat fostului jucător de la echipa naţională, care a decedat în urmă cu câţiva ani, Daniel Prodan. "Baciul" le-a urat mult succes şi actualilor "tricolori", în vederea turneului EURO 2024, din Germania.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"În minutul 3 era ceva firesc. să avem acel moment dedicat lui 'Didi', pentru că el niciodată nu a încetat să fie alături de noi. Aţi văzut mozaicul dinaintea meciului, nu? Acela a fost pentru echipa naţională, să le urăm succes la turneul final, sperăm să se întoarcă cu un rezultat foarte bun de acolo.", a mai spus Popescu.

Afla mai multe despre: echipa nationalageneratia de aurdan petrescugica popescugica hagiromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare