You are here:

Adio, Kylian! PSG a cucerit Cupa Franţei, iar Mbappe a jucat ultimul meci în tricoul formaţiei pariziene

Adio, Kylian! PSG a cucerit Cupa Franţei, iar Mbappe a jucat ultimul meci în tricoul formaţiei pariziene

Kylian Mbappe

Comentarii

PSG a învins-o sâmbătă seara, în finala Cupei Franţei, pe Olympique Lyon, scor 2-1. Kylian Mbappe a evoluat pentru ultima oară în tricoul lui PSG.

Kylian Mbappe, fotbalistul emblematic al celor de la PSG, transferat de la AS Monaco în anul 2017, pentru suma de 180.000.000 de euro, şi-a disputat ultimul meci în tricoul formaţiei pariziene şi va deveni, la data de 1 iulie, jucător liber de contract.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

PSG a început excelent partida împotriva celor de la OL, Ousmane Dembele a înscris în minutul 22, din pasa decisivă oferită de Nuno Mendes, iar Fabian Ruiz a majorat avantajul parizienilor, în minutul 34.

Kylian Mbappe, un ultim trofeu alături de PSG

Replica celor de la Olympique Lyon a venit în minutul 55, O'Brien a înscris, din pasa lui Cherki. Lyon n-a mai avut puterea de a reveni, iar PSG a cucerit Cupa Franţei pentru a 14-a oară, alături de un al 12-lea titlu în Ligue 1.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Kylian Mbappe va face pasul, cel mai probabil, la Real Madrid, acolo unde este aşteptat de câteva sezoane de preşedintele clubului madrilen, Florentino Perez. Real Madrid are şansa să câştige din nou trofeul UEFA Champions League, în cazul în care se va impune în finala împotriva celor de la Borussia Dortmund.

Mbappe a evoluat pentru PSG în 307 partide în toate competiţiile, a înscris 256 de goluri şi a oferit 108 pase decisive. Până la transferul său din această vară, Kylian Mbappe va avea parte de un EURO 2024 infernal, în condiţiile în care Franţa este una dintre favoritele turneului care se va disputa în Germania.

Afla mai multe despre: ligue 1cupa franteipsglyonkylian mbappe 

viewscnt
Articole similare