Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer neaşteptat la FCSB. Gigi Becali: ”Numai eu l-am vrut. Ce mare secret?”

Transfer neaşteptat la FCSB. Gigi Becali: ”Numai eu l-am vrut. Ce mare secret?”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre cel mai recent transfer pe care l-a făcut la FCSB: atacantul Daniel Popa (28 de ani), adus de la U Cluj.

FCSB a reuşit să câştige campionatul după nouă ani de pauză, iar Gigi Becali visează să ajungă din nou în grupele Ligii Campionilor.

Pentru asta, omul de afaceri s-a pus pe întărit echipa, iar primele două transferuri au fost confirmate deja la deţinătoarea titlului: Kiki şi Daniel Popa. Mai lipsesc doar anunţurile oficiale.

Gigi Becali şi-a îndeplinit dorinţa urgentă în materie de transferuri

Legat de cel din urmă, Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că l-a dorit cu orice preţ pe atacantul Universităţii Cluj, în mod special pentru calitatea sa la finalizare, pentru faptul că este ”oportunist” în faţa porţii.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Cred că da, i-am dat ordin să plătească astăzi clauza. Din România am considerat că e cel mai bun, e cel mai bun atacant care dă goluri. Îmi plăcea de el de când era de la Dinamo. 

Eu doar atât ştiu, că e un jucător oportunist, un atacant care marchează goluri şi care nu ratează, speculează orice. E şi puternic. Da, putem să spunem aşa (n.r. că e pariul lui) pentru că numai eu l-am vrut.

Pintilii a zis ‘nea Gigi, eu merg pe mâna ta. Ce zici, fă, nu te mai lua după nimeni, că dacă ai făcut bine până acum, fă de acum încolo şi nu te mai lua după nimeni’. I-am dat 15.000 pe lună şi am plătit clauza 300.000, contract pe doi ani. Ce mare secret?”, a declarat Gigi Becali, conform Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Cifrele lui Daniel Popa în acest sezon din campionat pentru U Cluj sunt următoarele: 36 de meciuri, cu 11 goluri şi cinci pase decisive. Cota sa actuală de piaţă este de 850.000 de euro, potrivit Transfermarkt.com.

De-a lungul carierei, Popa a evoluat la echipe ca: Dinamo, Botoşani, Chindia, Daejeon Hana (Coreea de Sud) şi U Cluj.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliu cluj 

viewscnt
Articole similare