Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, încă un transfer la FCSB: ”Mai vreau”. Se pune la cale o nouă lovitură de la o rivală din Superligă

Gigi Becali, încă un transfer la FCSB: ”Mai vreau”. Se pune la cale o nouă lovitură de la o rivală din Superligă

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să câştige campionatul după nouă ani de pauză, iar Gigi Becali visează să ajungă din nou în grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer uriaş la FCSB

FCSB este campioana României şi a început deja pregătirile pentru sezonul viitor, unul în care va evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

Iar Gigi Becali s-a pus pe făcut transferuri şi pe întărit echipa. Astfel, primele două achiziţii au fost deja efectuate: Kiki şi Daniel Popa.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Un alt posibil transfer ar putea fi Tudor Băluţă, campion cu Farul Constanţa în 2023. Patronul FCSB-ului a vorbit despre această posibilă mutare a mijlocaşului aflat sub comanda lui Gică Hagi.

”Habar n-am de aşa ceva. (n.r. mai vreţi şi alţi jucători, în afară de cei de care s-a aflat deja?) Mai vreau, dar nu vă spun vouă. Dar Băluţă… nici vorbă. Nu e vorba de Băluţă. Deci, nu vă spun nimic până nu se face”, a declarat Gigi Becali, conform Playsport.

În vârstă de 25 de ani, Tudor Băluţă este cotat la 2,6 milioane de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.com.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În acest sezon, mijlocaşul a evoluat doar în 20 de partide în toate competiţiile pentru Farul şi a livrat două goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbfarulgigi becalitudor baluta 

viewscnt
Articole similare