Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Transfer imediat". Rapid, TUN în mercato, după aducerea lui Neil Lennon!

BREAKING | "Transfer imediat". Rapid, TUN în mercato, după aducerea lui Neil Lennon!

Rapid

Comentarii

Principala gură de tun a Rapidului, Albion Rrahmani (23 de ani), îi poate aduce echipei din Giuleşti un profit uriaş. Transferat pentru 600.000 de euro de la FK Ballkani în urmă cu un an, acum Rapid solicită nu mai puţin de opt milioane de euro pentru atacantul kosovar.

Există cluburi care sunt dispuse să plătească această sumă pentru a obţine semnătura fotbalistului care a impresionat în Superligă. Mai multe echipe îl au pe listă pe Rrahmani şi rămâne de văzut ce drum va lua kosovarul începând din vară, după ce Rapid a anunţat că sunt "80% şansă să plece".

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Cehii speră să obţină o reducere la transferul lui Albion Rrahmani

Presa din Cehia anunţă că Sparta Praga şi Slavia Praga, cele două rivale din campionat, sunt cu adevărat interesate de transferul lui Albion Rrahmani. Ele speră să obţină o "reducere" a preţului pentru transferul lui Rrahmani, după cum anunţă jurnaliştii cehi.

"Reducere pentru Sparta şi Slavia?", titrează infotbal.cz. "Preţul setat pentru Albion Rrahmani e mare, dar interesul cluburilor din Cehia nu s-a "răcit". Dacă există posibilitatea de a negocia un preţ mai bun cu Rapid, transferul poate fi realizat imediat. (...) Rrahmani a fost cumpărat cu 600.000 de euro acum un an, dar din moment ce există un asemenea interes, îşi pot permite să ceară o sumă atât de mare".

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Rapid a primit o ofertă concretă din Cehia de 2,5 milioane de euro pentru Albion Rrahmani, respinsă din cauza preţului scăzut.

Pretenţiile financiare ale Rapidului sunt mari, dar şi îndreptăţite după performanţele şi cifrele lui Albion Rrahmani, care a marcat de 17 ori şi a livrat cinci assist-uri pentru colegi în 26 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanitransfercehiaslavia pragasparta pragaalbion rrahmani transfer 

viewscnt
Articole similare