Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Corvinul Hunedoara a obţinut licenţa UEFA. Anunţul făcut de FRF

NEWS ALERT | Corvinul Hunedoara a obţinut licenţa UEFA. Anunţul făcut de FRF

UEFA Europa League

Comentarii

Corvinul Hunedoara a primit dreptul de participare pentru cupele europene, astfel că va putea juca în preliminariile Europa League în sezonul ce urmează.

Corvinul Hunedoara a primit dreptul de participare în prelimnariile Europa League

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României, după o finală care a ajuns la loviturile de departajare, împotriva celor de la Oţelul Galaţi, echipă de primă ligă.

Astfel, datorită acestei performanţe uluitoare, formaţia antrenată de Florin Maxim va evolua în preliminariile UEFA Europa League.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Iar acum, hunedorenii au primit o nouă veste uriaşă. Corvinul a obţinut licenţa UEFA pentru a putea participa în cupele europene.

”Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federaţiei Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de acordare a licenţei de participare în competiţiile europene.

În urma analizării documentelor trimise de către club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare în UEFA Europa League, sezonul 2024-2025”, se arată în comunicatul celor de la FRF.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Corvinul Hunedoara, proaspăta câştigătoare a Cupei României, va evolua în preliminariile Europa League pe stadionul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Totodată, antrenorul Florin Maxim a dezvăluit că vrea să producă surpriza şi în Europa League, acolo unde speră ca Hunedoara să treacă măcar de un tur preliminar.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaracupa romanieilicenta uefafrfeuropa league 

viewscnt
Articole similare