Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fierbe transferul la FCSB! MM Stoica îl ademeneşte pe atacantul disputat cu rivala: "Vrea la echipa cu 55.000 de spectatori sau acolo?"

Fierbe transferul la FCSB! MM Stoica îl ademeneşte pe atacantul disputat cu rivala: "Vrea la echipa cu 55.000 de spectatori sau acolo?"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat alegerea pe care Louis Munteanu o are de făcut în această vară, după ce şi Rapid s-a înscris oficial în cursa pentru atacantul de la Fiorentina.

MM Stoica, o nouă intervenţie despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB

FCSB pregăteşte perioada de mercato, iar Gigi Becali a ţinut ascunse multe dintre ţintele campioanei. De fiecare dată, afaceristul a motivat prin faptul că nu vrea să ca Dan Şucu să afle ce jucători urmăreşte FCSB.

Totuşi, Gigi Becali a vorbit deschis despre transferul lui Louis Munteanu şi a spus că dintre FCSB se oferă doar 1.2 milioane de euro, în timp ce Fiorentina cere 1.5 milioane de euro. 

Acţionarul minoritar de la Rapid, Victor Angelescu, a recunoscut la prezentarea lui Neil Lennon Louis Munteanu este dorit în Giuleşti, informaţie anunţată de Orange Sport. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

MM Stoica a comentat ultimele noutăţi din jurul transferului pe care cele două rivale încearcă să-l facă. 

"Eu am zis că va fi licitaţie. Ok. Ce a zis Gigi, dar mă gândeam că e foarte important ce vrea jucătorul. Jucătorul are o poziţie foarte puternică, că mai are un an de contract cu Fiorentina, iar el poate negocia la sânge şi e important unde vrea să se îndrepte. Vrea să vină la o echipă cu 55.000 de spectatori la meci sau la o echipă antrenată de Neil Lennon, legendă a fotbalului scoţian? 

Nu fac nicio ironie când spun că stadionul din Giuleşti are locuri cât o peluză din Arena Naţională, nu fac nicio ironie şi să înţeleagă lumea. Dacă vin 12.000 de spectatori pe Arena Naţională, pare goală. Avem mai mulţi spectatori, doar că nu se văd ca în Giuleşti, dacă sunt 12.000 pe Arena Naţională. Avem cei mai mulţi spectatori la meciuri. Nu ironizez şi nu atac, vorbesc doar despre cifre.

Louis poate alege el. Are de ales dintre o echipă care joacă în preliminariile Champions League şi o echipă care nu este în Europa, dacă are de ales între Rapid şi noi", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica

Emil Grădinescu: "Pentru Louis Munteanu atractiv ar fi să aleagă FCSB"

Comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu, a analizat alegerea pe care Louis Munteanu o are de făcut din perspectiva concurenţei pe postul de atacant central. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Cred că ia în calcul şi concurenţa pe care o poate avea. Mi se pare că Rrahmani e mai serios şi valoros decât ce poate întâlni la FCSB, că acolo nu s-a definitivat cum se joacă, cu vârf fix sau 9 fals şi cred că ar fi mai atractiv pentru el să aleagă FCSB", a spus Emil Grădinescu, la Orange Sport. 

  • 36 de meciuri, 12 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Louis Munteanu la Farul, în acest sezon. 

De asemenea, Alex Chipciu pare să se fi decis, după ce a apărut interesul dinspre FCSB. 

 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica louis munteanutransferuri fcsbfcsb rapid 

viewscnt
Articole similare