Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lotul provizoriu al Austriei pentru EURO 2024. Vestea momentului despre căpitanul David Alaba

OFICIAL | Lotul provizoriu al Austriei pentru EURO 2024. Vestea momentului despre căpitanul David Alaba

EURO

Comentarii

Selecţionerul Austriei, Ralf Rangnick (65 de ani), a anunţat lotul provizoriu pentru EURO 2024, iar vestea momentului îl are în prim-plan pe David Alaba (31 de ani).

Lotul preliminar al Austriei pentru EURO 2024. Alaba, out. Un fotbalist cu origini în România, inclus

Echipa naţională a Austriei nu se va putea baza pe căpitanul David Alaba, accidentat, care nu a fost inclus în lotul de 29 de jucători anunţat, marţi, de selecţionerul Ralf Rangnick.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

După ce şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng în decembrie la Real Madrid, fundaşul central nu s-a recuperat suficient pentru a putea participa la Euro, dar căpitanul Austriei va fi prezent alături de coechipierii săi în perioada premergătoare turneului.

"Bineînţeles, este mare păcat că nu este disponibil ca jucător. Am vorbit cu el în ultimele săptămâni şi mi-a spus foarte clar că îşi doreşte în continuare să fie alături de noi", a explicat Ralf Rangnick. Prin urmare, jucătorul se va alătura lotului Austriei "pe 4 sau 5 iunie", a adăugat selecţionerul.

În lotul Austriei este şi fundaşul Flavius Daniliuc, ai cărui părinţi sunt români.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

De pe lista de 29 de jucători prezentată marţi, Rangnick va trebui să retragă cel puţin trei nume până la 7 iunie pentru grupul său final de 26 de jucători pentru EURO 2024.

Austria, repartizată în Grupa D, va începe turneul împotriva Franţei, luni 17 iunie, la Düsseldorf, urmând ca trei zile mai târziu să întâlnească Polonia la Berlin  şi să încheie faza grupelor împotriva Olandei, la Berlin, pe 25 iunie.

Lotul Austriei pentru EURO 2024 este următorul:

  • Portari: Niklas Hedl, Tobias Lawal, Heinz Lindner, Patrick Pentz.
  • Fundaşi: Flavius Daniliuc, Kevin Danso, Stefan Lainer, Philipp Lienhart, Phillipp Mwene, Stefan Posch, Leopold Querfeld, Gernot Trauner, Maximilian Wöber.
  • Mijlocaşi: Thierno Ballo, Christoph Baumgartner, Florian Grillitsch, Marco Grüll, Florian Kainz, Konrad Laimer, Alexander Prass, Marcel Sabitzer, Romano Schmid, Matthias Seidl, Nicolas Seiwald, Patrick Wimmer.
  • Atacanţi: Marko Arnautovic, Maximilian Entrup, Michael Gregoritsch, Andreas Weimann.

Afla mai multe despre: euro 2024austriadavid alaba 

viewscnt
Articole similare