You are here:

VIDEO | Ghinion teribil pentru superstarul de la Real Madrid. S-a accidentat grav şi va rata restul sezonului şi EURO 2024

VIDEO | Ghinion teribil pentru superstarul de la Real Madrid. S-a accidentat grav şi va rata restul sezonului şi EURO 2024

Real Madrid

Comentarii

Ghinion teribil pentru David Alaba (31 de ani), care a suferit o accidentare groaznică şi va rata restul sezonului, dar şi prezenţa la EURO 2024.

Sezon încheiat pentru David Alaba. Austriacul, incert şi pentru Europeanu din Germania

David Alaba a suferit o ruptură la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng în timpul meciului câştigat, scor 4-1, de Real Madrid în faţa formaţiei Villarreal, duminică, iar sezonul său este deja încheiat.

Fundaşul austriac s-a accidentat în minutul 32 şi a fost înlocuit cu Nacho. Austriacul a părăsit terenul susţinut de medicii madrileni, neputând să pună piciorul stâng în pământ.

După ce a fost supus unui RMN duminică seară, Real Madrid a anunţat într-un comunicat de presă că fundaşul său central suferă de "o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng" şi că "va fi operat în zilele următoare".

Absent pentru cel puţin şase luni, Alaba spune aşadar adio actualului sezon. "Suntem foarte trişti pentru el şi pentru că pierdem încă un jucător", a comentat Carlo Ancelotti în conferinţa de presă de după meci.

"Nu mi s-a întâmplat niciodată în cariera mea să am trei rupturi de ligamente încrucişate în atât de puţine luni (n.r. alături de cele ale lui Courtois şi Militao). Dar echipa trebuie să reziste şi, în ciuda tuturor acestor probleme, facem mult mai mult decât şi-a imaginat cineva", a adăugat Ancelotti.

Internaţionalul austriac David Alaba va lipsi şi el de la EURO 2024 (14 iunie - 14 iulie), unde Austria face parte din Grupa D, alături de Olanda, Franţa şi câştigătoarea play-off-ului A (Ţara Galilor – Finlanda / Polonia – Estonia).

Afla mai multe despre: david alabareal madrideuro 2024 

viewscnt
Articole similare