Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Real Madrid detonează prima BOMBĂ: Alphonso Davies de la Bayern Munchen!

BREAKING | Real Madrid detonează prima BOMBĂ: Alphonso Davies de la Bayern Munchen!

Real Madrid

Comentarii

Extrem de calculată în ultimele sezoane de ”mercato”, Real Madrid e gata să contraatace ca niciodată.

Madrilenii se află într-o schimbare de generaţii, aşa că Florentino Perez vrea să se asigure că echipa este acoperită cum se cuvine pe toate posturile.

Alphonso Davies, la un pas de Real Madrid

Dincolo de eterna ”ţintă” a lui Florentino Perez, francezul Kylian Mbappe  - pe care îl va aborda cu siguranţă şi-n următoarele două ferestre de transferuri, multipla campioană a Europei doreşte să transfere un alt fotbalist de super clasă.

Este vorba despre fundaşul stânga al celor de la Bayern Munchen. Alphonso Davies (22 de ani). Canadianul intră curând în ultimul an de contract cu bavarezii şi pare tentat de o nouă aventură în carieră, la un alt club uriaş, Real Madrid.

Cotidianul german ”Sport Bild” anunţă că Bayern Munchen i-a stabilit preţul de vânzare lui Alphonso Davies, conştientă că l-ar putea pierde gratis în vara viitoare: 50.000.000 de euro.

Suma nu este una extrem de mare pentru un fundaş de valoarea lui Alphonso Davies, însă Florentino Perez şi-a propus să obţină semnătura fotbalistului la aproximativ 40.000.000 de euro.

Chiar dacă ar putea urma un set de negocieri intense, jurnaliştii nemţi anunţă că Bayern nu are de gând să stea prea mult la discuţii, iar suma este una fixă. 

E greu de crezut că Real Madrid se va crampona de 10.000.000 de euro, în faţa unui transfer ce se anunţă unul extrem de important pentru viitorul clubului. Răâne de văzut când se va realiza această mutare, în iarnă sau în vară.

Vine Davies, pleacă Mendy

În acest moment, Real Madrid are două variante clare de fundaşi stânga - pe Ferland Mendy şi pe Fran Garcia. De asemenea, tot acolo poate evolua şi David Alaba, cel care se simte mai bine, totuşi, în ultimii ani, pe postul de fundaş central.

  • Cel mai probabil, Ferland Mendy va urma să plece de la Real Madrid, deoarece francezul nu mai prezintă forma de altă dată.

Alphonso Davies a ajuns al Real Madrid în ianuarie 2019, de la Vancouver, în schimbul a 14.000.000 de euro.

  • Cota actuală de piaţă a lui Davies, conform transfermarkt.de, este de 70.000.000 de euro.

În tot acest timp, Alphonso Davies a bifat 164 de meciuri pentru Bayern Munchen, cu 8 goluri şi 28 de pase decisive.

Afla mai multe despre: alphonso daviesreal madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare