You are here:

”L-am pus în toate topurile”. Fotbalistul la care Gigi Becali încă nu a renunţat să îl transfere la FCSB: ”Îmi place” | EXCLUSIV

”L-am pus în toate topurile”. Fotbalistul la care Gigi Becali încă nu a renunţat să îl transfere la FCSB: ”Îmi place” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (59 de ani), a vorbit despre unul dintre posibilele transferuri pe care le va face Gigi Becali la campioana României. Visul cel mare al roş-albaştrilor este unul singur: calificarea în grupele Ligii Campionilor.

FCSB este noua campioană a României. Victoria cu Farul (2-1) a adus roş-albaştrilor primul titlu după nouă ani de aşteptare. Precedentul triumf intern intern al echipei data din 2015, cu Costel Gâlcă antrenor.

Datorită faptului că a câştigat titlul, FCSB va juca în preliminariile Ligii Campionilor începând chiar din turul 1. Dar visul măreţ al roş-albaştrilor este să ajungă din nou în grupele celei mai galonate competiţii pentru echipe de club.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Însă pentru a face faţă în lungul şi anevoiosul drum din tururile preliminare, FCSB are nevoie de un lot cât mai puternic atât calitativ, cât şi cantitativ.

Urmează şi alte tra”Gigi hotărăşte. Eu nu vreau să încalc regulamentele”

Dacă primul transfer ar fi deja rezolvat, conform lui Gigi Becali, urmează să fie făcute şi altele în perioada următoare. Unul dintre ele ar putea fi Alex Chipciu sau chiar Marius Ştefănescu.

Interesul campioanei României pentru jucătorul celor de la Sepsi a fost din ce în ce mai ridicat în ultima perioadă, iar Mihai Stoica a vorbit despre acest aspect.

Oficialul FCSB-ului a afirmat că Ştefănescu este un jucător care îi place, dar a subliniat faptul că transferul se va face doar în funcţie de Gigi Becali.

”Mie îmi place de Ştefănescu. Gigi hotărăşte ce jucător, eu nu vreau să încalc regulamentele. L-am pus în toate topurile, îmi place de el, de când l-am văzut pentru prima oară jucând, chiar şi atunci când juca fundaş stânga.

Ştefănescu este jucătorul echipei din Sfântu Gheorghe. Nu pot să vorbesc despre ce ar face la noi. Şi Mitriţă îmi place. Îmi plac şi Louis Munteanu şi Grameni. De la Rapid îmi plac Rrahmani şi Krasniqi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Marius Ştefănescu a jucat în 36 de meciuri în acest sezon din Superligă şi a livrat 14 goluri şi cinci pase decisive pentru Sepsi.

Ultima echipă românească ce a fost în grupele Ligii Campionilor este tot FCSB, în sezonul 2013-2014, atunci când a terminat pe ultimul loc, cu trei puncte, după Chelsea, Schalke 04 şi Basel.

Afla mai multe despre: fcsbmarius stefanescumihai stoicasepsi 

viewscnt
Articole similare