Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, pronostic neobişnuit despre şansele României la EURO 2024: "Cred că asta se va întâmpla"

Gică Hagi, pronostic neobişnuit despre şansele României la EURO 2024: "Cred că asta se va întâmpla"

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi, "decarul" echipei naţionale la turneele finale de campionat mondial din 1994 şi 1998 şi unul dintre cei mai importanţi jucători români din toate timpurile, a vorbit despre şansele României la EURO 2024.

Echipa naţionala debutează la EURO 2024 pe data de 17 iunie, iar Gică Hagi este încrezător în vederea celor trei meciuri din Grupa E, cu Ucraina, Belgia şi Slovacia.

"Tricolorii" vor înfrunta naţionala Ucrainei, în primul meci de la campionatul european, pe Allianz Arena. Pentru jucătorii selecţionaţi de Edi Iordănescu va urma cel mai dificil duel al grupei, pe RheinEnergieStadion, din Koln, în faţa Belgiei. Ultimul meci din faza grupelor se va disputa la Frankfurt, împotriva echipei naţionale a Slovaciei.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Gică Hagi a menţionat faptul că are încredere în echipa lui Edi Iordănescu şi consideră că aceasta poate trece de faza grupelor.

Gică Hagi: "Avem o echipă foarte talentată"

"Întăresc încă o dată ideea pe care o am. Avem o echipă foarte talentată, nu degeaba am ajuns şi la Campionatul European, avem încredere mare, cred că trebuie să alerge de două ori mai mult fără minge, fotbal cu mingea ştiu.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dacă vor sta bine în teren pot face rezultate surprinzătoare, am încredere că vor trece de grupe şi vor face ce au făcut la U21 (n.r. - semifinale la turneul final de C.E. U21 din Italia, în 2019), cam acolo cred că se va întâmpla, cred că primele două meciuri o să câştige", a declarat Gheorghe Hagi, la capătul partidei de adio a Generaţiei de Aur.

Astfel, "Regele" consideră că România se va impune în faţa Ucrainei, cât şi a Belgiei, în cadrul fazei grupelor şi va reuşi să ajungă în fazele eliminatorii ale turneului EURO 2024.

Afla mai multe despre: gica hagiechipa nationalaedi iordanescueuro 2024belgiaslovaciaucrainaromaniageneratia de aur 

viewscnt
Articole similare