You are here:

Legenda lui Dinamo a numit antrenorul care ar putea fi "o soluţie excelentă" pentru ”câini”: "Dacă nu rămâne Kopic" | EXCLUSIV

Legenda lui Dinamo a numit antrenorul care ar putea fi "o soluţie excelentă" pentru ”câini”: "Dacă nu rămâne Kopic" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va juca în Superliga României şi în ediţia următoare, una care ar putea aduce schimbări multiple în cadrul clubului alb-roşu. Printre ele s-ar putea număra şi cea a antrenorului principal, iar Ion Marin (69 de ani) a vorbit despre varianta Mircea Rednic (62 de ani) la Dinamo.

Dinamo s-a salvat de la retrogradare. ”Câinii” au reuşit să se impună în barajul de menţinere/promovare cu Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 2-0 la general, astfel că va continua în elita fotbalului românesc şi în sezonul ce urmează.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Dar situaţia de la clubul bucureştean este în continuare incertă. Recent, a fost anunţată despărţirea de şase jucători, toţi aflaţi la final de contract.

Totodată, nici poziţia antrenorului Zeljko Kopic nu este pe deplind rezolvată. Chiar dacă tehnicianul croat a scăpat-o pe Dinamo de la retrogradare, acesta ar putea fi înlocuit cu un antrenor român.

Printre numele vehiculate se află şi cele ale lui Claudiu Niculescu şi Mircea Rednic. Dacă cel dintâi a răspuns scurt şi la obiect despre o posibilă preluare a lui Dinamo, despre cel din urmă a vorbit Ion Marin, fostul său coleg de la echipa alb-roşie.

Acesta este de părere că actualul antrenor al celor de la UTA Arad ar fi o soluţie foarte bună pentru banca tehnică a ”câinilor”, în cazul în care Kopic nu ar mai continua la cârma echipei.

Mircea Rednic şi Ion Marin au fost coechipieri la Dinamo timp de un sezon şi jumătate, în perioada 1983 - decembrie 1984. 

Răspunsul despre Mircea Rednic care îl poate pune în gardă pe Zeljko Kopic

”Sunt tot mai multe voci care susţin că Mircea Rednic ar fi cel mai potrivit antrenor care ar putea să redreseze echipa Dinamo. Ce părere aveţi?”, a fost întrebarea reporterului Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Răspunsul fostului jucător şi antrenor de la Dinamo a venit:

”Este un antrenor foarte bun, cu foarte mare experienţă. A mai lucrat la Dinamo, în ţară, afară, dar este greu de spus acum pentru că am înţeles că actualul antrenor Kopic are un contract în care dacă se reuşeşte salvarea de la retrogradare, acesta se prelungeşte. Nu ştiu care e situaţia. 

Dacă nu mai rămâne Kopic, Mircea (n.r. Rednic) ar fi o soluţie excelentă”, a declarat Ion Marin, cunoscut şi ca ”Săpăligă”, pentru Orange Sport.

În momentul de faţă, Ion Marin este selecţionerul reprezentativei U18 a României, cu care va participa la Campionatul European U19 din 2025.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicion marin 

viewscnt
Articole similare