Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista de rezervă pregătită de Edi Iordănescu, pentru EURO 2024. Cei patru fotbalişti care încă speră la o prezenţă la Campionatul European

Lista de rezervă pregătită de Edi Iordănescu, pentru EURO 2024. Cei patru fotbalişti care încă speră la o prezenţă la Campionatul European
Comentarii

România mai are un singur meci de pregătire înainte de plecarea în Germania, pentru EURO 2024. "Tricolorii" înfruntă naţionala din Liechtenstein, pe data de 7 iunie, pe Stadionul Steaua.

Edi Iordănescu mai are la dispoziţie doar câteva zile pentru a-şi definitiva lotul, alături de care se va deplasa în Germania, pentru EURO 2024. După mai multe probleme medicale ale unor fotbalişti importanţi din lotul convocat pentru partidele cu Bulgaria şi Liechtenstein, fotbaliştii prezenţi pe lista de rezervă concepută de selecţionerul echipei naţionale pot spera la un loc în lotul pentru turneul final din Germania.

Denis Alibec şi Andrei Burcă sunt în drumul spre recuperare, în procent de 100%, iar şansele ca ambii fotbalişti să prindă un loc în lotul naţionalei pentru EURO 2024 rămân destul de mari. Răzvan Marin, Nicolae Stanciu şi Adrian Rus au avut parte de propriile probleme medicale, în timpul partidei cu Bulgaria. 

Pe ce fotbalişti se va putea baza Edi Iordănescu, ca soluţii de rezervă

Cei patru fotbalişti pe care Edi Iordănescu îi păstrează ca variante de "back-up" pentru Campionatul European sunt Alexandru Chipciu, Alexandru Creţu, Andrei Artean şi Louis Munteanu, anunţă GSP.

Naţionalele participante la EURO 2024 sunt nevoite să-şi anunţe loturile finale pentru Campionatul European până la data de 7 iunie, ora 22:00. Din cei 28 de jucători convocaţi în lotul preliminar pentru partidele de pregătire împotriva Bulgariei cât şi a statului Liechtenstein, doi jucători nu vor face parte din lotul final. Edi Iordănescu a decis să nu intre în detalii în ceea ce priveşte lista sa de rezervă, în condiţiile în care selecţionerul speră să recupereze toţi fotbaliştii care au intrat în planurile sale iniţiale.

Afla mai multe despre: euro 2024echipa nationalaedi iordanescuromaniaucrainabelgiaslovacia 

viewscnt
Articole similare