Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Jucătorul a semnat cu FC Arges până în 2027! O nouă mutare realizată în era Nicolae Dică

OFICIAL | Jucătorul a semnat cu FC Arges până în 2027! O nouă mutare realizată în era Nicolae Dică

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş şi-a asigurat serviciile lui Costinel Tofan (27 de ani), până în anul 2027.

Nicolae Dică a semnat cu FC Argeş şi a devenit noul antrenor al formaţiei piteştene, după o scurtă perioadă petrecută la FC Voluntari. La scurt timp după instalarea tehnicianului pe banca formaţiei din Liga 2, Costinel Tofan şi-a prelungit contractul până în vara anului 2027. Fotbalistul care va debuta în al optulea sezon alături de piteşteni, în eşalonul secund, şi speră să revină în Superliga alături de coechipierii săi, sub comanda lui Nicolae Dică.

Costinel Tofan, un nou capitol la FC Argeş

După un sezon dezastruos pentru formaţia retrogradată din Superliga, în liga secundă, sezon încheiat chiar în play-out-ul eşalonului secund, conducerea clubului a realizat o serie de modificări, atât în staff-ul tehnic, cât şi la nivelul părţii administrative. Dani Coman a părăsit-o pe FC Hermannstadt şi a ajuns preşedinte la FC Argeş. 

"Andrei Tofan a semnat un nou contract cu FC Argeş valabil pe 3 sezoane, începând astfel cel de-al 8-lea sezon în tricoul alb-violet. Andrei a venit la echipa noastră în 2017. A strâns în tot acest timp 203 meciuri în tricoul alb-violet. Atingând această bornă, Andrei se clasează pe locul 15, alături de Cosmin Năstăsie, într-un top al jucătorilor cu cele mai multe meciuri all-time pentru FC Argeş. Mult succes, Tofi!", au anunţat cei de la FC Argeş, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: fc argesnicolae dicacostinel tofan 

viewscnt
Articole similare