Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, acord cu noua echipă! Se implică într-un proiect puternic pentru Superliga: "Contract pe doi ani, cu opţiune"

Nicolae Dică, acord cu noua echipă! Se implică într-un proiect puternic pentru Superliga: "Contract pe doi ani, cu opţiune"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Nicolae Dică (44 de ani) semnează un nou contract, după ce în urmă cu trei luni s-a despărţit de FC Voluntari. În sezonul următor se va duela cu fosta sa echipă, în Liga 2.

Anunţ oficial dinspre conducere! Nicolae Dică semnează cu o echipă de tradiţie

Se ascute lupta pentru promovare în sezonul următor al Ligii 2. Cu mai multe pretedente la start pentru locurile de top din clasament, FC Argeş a ales pe mâna cui va merge în stagiunea următoare, în care forţează revenirea în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet.

Dani Coman în funcţia de preşedinte a fost prima mutare realizată de echipa de tradiţie, iar noul conducător a anunţat că Nicolae Dică s-a înţeles cu FC Argeş.

De altfel, fostul portar a anunţat din urmă cu câteva zile că va negocia cu ex-tehnicianul FCSB, iar discuţiile s-au concretizat la scurt timp. 

Dani Coman a dezvăluit că noul antrenor, Nicolae Dică, va semna contractul în zilele următoare. Înţelegerea e valabilă pentru doi ani, cu posobilitatea de prelungire în cazul îndeplinirii obiectivelor. 

"Cel târziu marţi, (n.r. - Nicolae Dică) va semna. Este înţeles, doar că sunt eu plecat şi de aia… Am făcut o listă de transferuri, acum vedem şi ce putem aduce. Dar tot săptămâna asta, cu siguranţă, vor semna câţiva jucători. 

(n.r. - pe ce perioadă va fi contractul lui Dică?) Va semna la fel ca mine. Doi ani, cu opţiune. Dacă promovează, i se prelungeşte încă doi ani”, a declarat Dani Coman, pentru PlaySport.

Nicolae Dică susţine că FCU Craiova şi FC Voluntari i-au stricat imaginea

Trecut în sezonul recent încheiat pe la echipele care au retrogradat direct din Superliga, FCU Craiova şi FC Voluntari, Nicolae Dică a avut o ieşire fără milă la adresa fostelor cluburi. 

"Aceste două cluburi (n.r. - FCU Craiova 1948 şi FC Voluntari) mi-au stricat în două luni cariera la care am muncit 10 ani. Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău. Eu nu m-am gândit cu răutate faţă de cele două cluburi acum că au retrogradat. Dar există Dumnezeu şi le mai şi vede. Când îţi baţi joc de anumite persoane, ţi se mai întâmplă şi lucruri d-astea", spunea Nicolae Dică.  

Afla mai multe despre: nicolae dicaantrenor nicolae dicaantrenor fc argesdani coman fc arges 

viewscnt
Articole similare