Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, anunţ îngrijorător despre viitorul său la echipa naţională după EURO 2024: "E un pas evident"

Edi Iordănescu, anunţ îngrijorător despre viitorul său la echipa naţională după EURO 2024: "E un pas evident"
Comentarii

România s-a calificat la EURO 2024 şi va face parte din Grupa E a turneului final din Germania, alături de Slovacia, Belgia şi Ucraina.

Selecţionerul echipei naţionale, Edi Iordănescu, a oferit un interviu în presa din Portugalia despre viitorul său în cariera sa ca antrenor.

FRF speră să îi poată prelungi inţelegerea selecţionerului care a reuşit calificarea echipei la turneul final din Germania, în urma unei campanii de calificare excelentă, într-o grupă formată din Elveţia, Israel, Belarus, Andorra şi Kosovo.

Edi Iordănescu: "Mi se pare un pas evident să accept provocarea într-o ligă europeană"

"După ce am antrenat toate nivelurile fotbalului de club românesc, mi-am îndeplinit mereu obiectivele şi în final am câştigat campionatul. Conducerea naţionalei României mi s-a părut următorul pas normal. Am atins obiectivul pe care îl aveam, calificarea la EURO 2024.

Aşadar, pentru viitor, mi se pare cumva un pas evident să accept provocarea într-o ligă europeană, la nivel de club, şi sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare. În acest moment sunt concentrat pe această oportunitate incredibilă pe care o avem eu şi echipa mea, EURO 2024.

Îmi place meseria de antrenor principal al naţionalei României, nu aş spune 'nu' unei provocări similare, dar trebuie să recunoaştem că antrenarea unei echipe de club oferă o gamă mai largă de posibilităţi de a ne pune în practică abilităţile. Există mai mult timp pentru a pregăti jucătorii, pentru a construi chimie pe teren şi în afara terenului şi, de asemenea, modalităţi de îmbunătăţire a echipei prin transferuri", a declarat Edi Iordănescu, conform publicaţiei din Portugalia, A Bola.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescuromaniaeuro 2024belgiaslovaciaucraina 

viewscnt
Articole similare