Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Edi Iordănescu, apel la suporterii echipei naţionale, înainte de meciurile amicale cu Bulgaria şi Liechtenstein: "Îi rog să rămână alături de noi"

VIDEO | Edi Iordănescu, apel la suporterii echipei naţionale, înainte de meciurile amicale cu Bulgaria şi Liechtenstein: "Îi rog să rămână alături de noi"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a transmis un mesaj către suporterii "tricolorilor", înainte de meciurile amicale împotriva Bulgariei şi a statului Liechtenstein, partide premergătoare deplasării în Germania, pentru EURO 2024.

România va avea parte de un turneu final dificil în Germania, acolo unde va disputa cel puţin trei partide, împotriva Ucrainei, Belgiei şi a Slovaciei, în Grupa E.

"Tricolorii" vor disputa două partide de pregătire pentru turneul final de campionat european, împotriva unor echipe naţionale fără un nume impozant pe plan european, din punct de vedere fotbalistic. Este vorba de vecina României de la sud, Bulgaria, cât şi despre naţionala statului Liechtenstein.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Cele două partide vor avea loc pe 4 iunie, respectiv 7 iunie şi vor reprezenta un ultim test pentru fotbaliştii convocaţi de către Edi Iordănescu.

VIDEO | Mesajul lui Edi Iordănescu

Selecţionerul le-a transmis un mesaj suporterilor echipei naţionale, cărora le cere să rămână alături de jucători până la sfârşitul campaniei din Germania, cât şi după aceasta, indiferent de rezultatele pe care "tricolorii" le vor înregistra în cele trei partide din faza grupelor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Mă bucur că am reuşit să întoarcem fanii. Împreună cu ei, cu siguranţă că avem altă putere. Mesajul meu merge către suporterii echipei naţionale. Îi strig în numele echipei să vină alături de naţională. Îi rog ca, indiferent ce se va întâmpla, pentru că vor fi momente grele şi foarte grele la un turneu final, să rămână alături de noi până la final. În oglindă vine şi promisiunea mea. Băieţii, noi toţi, vom da totul pentru ei şi vom lupta până la final. Împreună până la final.", a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: euro 2024romaniaechipa nationalafrfedi iordanescubelgiaslovaciaucrainabulgariaamicaleliechtenstein 

viewscnt
Articole similare