Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Malcom Edjouma! Patronul de la FCSB a anunţat unde va juca fotbalistul, în noul sezon

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Malcom Edjouma! Patronul de la FCSB a anunţat unde va juca fotbalistul, în noul sezon

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre rolul pe care Malcom Edjouma, fotbalist trimis împrumut la Bari în sezonul trecut, îl va juca în viitorul sezon, în cadrul echipei campioane.

Malcom Edjouma va reveni la FCSB după o experienţă mediocră în Italia, la Bari, formaţie care a ajuns să dispute barajul de menţinere în Serie B, câştigat de echipa din sudul Italiei în faţa celor de la Ternana. Coleg cu George Puşcaş, din iarnă, Edjouma a bifat 22 de partide şi a înscris două goluri, în Serie B, pentru Bari.

Fotbalistul cu dublă cetăţenie, franco-marocană, ajuns la vârsta de 27 de ani, va primi o nouă şansă la FCSB, însă, pe o altă poziţie faţă de cea pe care evolua în prima sa perioadă la FCSB. Patronul echipei, Gigi Becali, a făcut un anunţ referior la poziţia pe care Edjouma o va ocupa în teren, în viitorul sezon, în "primul 11", al celor de la FCSB.

Înainte să plece în Italia, Edjouma a bifat patru prezenţe în tricoul "roş-albastru", iar astfel, este recunoscut drept campion în Superliga, eveniment susţinut de Superbet, alături de coechipierii săi de la FCSB.

Anunţul lui Gigi Becali, referitor la viitorul lui Malcom Edjouma

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Malcom Edjouma, când va veni va juca poziţia lui Olaru. El nu va mai juca închizător pentru că pierde mingea. Va juca doar în locul lui Darius Olaru şi în locul lui Tănase. Jocul nostru va fi doar 4-2-3-1", a declarat Gigi Becali, la Prosport.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului ajuns în România în anul 2020, la Viitorul Constanţa, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimalcom edjoumaserie bbariitalia 

viewscnt
Articole similare