You are here:

Discuţie în contradictoriu după ce Louis Munteanu a cântat despre Rapid: ”Câte înjurături îşi va lua” / ”Nu contează” | EXCLUSIV

Discuţie în contradictoriu după ce Louis Munteanu a cântat despre Rapid: ”Câte înjurături îşi va lua” / ”Nu contează” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Transferul lui Louis Munteanu (21 de ani) la FCSB pare blocat momentan.

Panduru şi Cosmescu au pus ”lupa” pe ultimul gest făcut de Louis Munteanu

La finele actualei stagiuni, atacantul cotat la 1.5 milioane de euro de site-urile de specialitate ar trebui, în teorie, să se întoarcă în Italia la Fiorentina. Doar că atât Farul, cât şi Rapid şi FCSB au prezentat interes pentru serviciile jucătorului.

Recent, atacantul Farului a fost surprins cântând alături de fotbaliştii Rapidului. Mai exact, Louis Munteanu a mers la botezul copilului lui Marian Aioani şi a fost surprins cântând alături de portar şi de Borza, foştii colegi de la Farul, despre Rapid. 

Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au comentat atitudinea lui Louis Munteanu şi au avut păreri în contradictoriu în legătură cu viitorul atacantului. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Silviu Tudor Samuilă: ”Contează asta? (n.r. că a cântat despre Rapid)

Bogdan Cosmescu: Nu contează dacă vei juca la Fiorentina, Milan. Dacă vii pe aici, prin România, vor conta. Vă aduceţi aminte de Pulhac, Ropotan şi Torje? Câte înjurături şi-au luat pentru ce au făcut... aşa si el cu ăstea.

Basarab Panduru: (n.r. despre video) Cam cântă, da... Bine zici că e cu Aionei, prietenul lui. Eu aş alege România, ca nu ştii ce mă asteaptă în Serie B. Nu ştii de ce eşti capabil. El a dat aici nu ştiu câte goluri la Farul, şi poate se gândeşte ca la o altă echipă gen FCSB ar da mai mult. În Serie B nu ştii ce sa găseşti. Cred că e doar vorba despre bani acum. Dacă ii dai 30.000 cred că nu mai ai probleme unde să mergi. 

Bogdan Cosmescu: Cum să nu te duci în Italia, acolo, sa ai şansă ta, să munceşti până nu mai poţi. Să te dea şi la Bari, te duci şi munceşti, te împrumută undeva.

Lipsa de ambiţie si de răutate e problemă a jucătorilor români. Cred că un antrenor îl vezi ca se chinuie la antrenamente, îl iei în seama, îi dai o şansă”.

  • În acest sezon, Louis Munteanu a înscris 12 goluri în Superliga şi a oferit cinci pase decisive, în 34 de apariţii.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: louis munteanurapidfcsb 

viewscnt
Articole similare