Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul primit de antrenorul abia instalat în România! "Mi-aş lua chirie, n-aş cumpăra apartament în oraş. N-aş aduce familia"

Avertismentul primit de antrenorul abia instalat în România! "Mi-aş lua chirie, n-aş cumpăra apartament în oraş. N-aş aduce familia"

Superliga

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu, au fost surprinşi de mutarea făcută de Adrian Mititelu pe banca tehnică. La FCU Craiova 1948 a fost instalat Marius Croitoru, cel care a primit câteva sfaturi, mai în glumă, mai în serios.

Instalare surprinzătoare în fotbalul românesc: "Să te întorci la omul pe care l-ai măscărit?"

Marius Croitoru a revenit în funcţia de antrenor al echipei FC U Craiova 1948, retrogradată în liga secundă. Acesta a mai antrenat echipa în perioada 23 iunie 2022 - 10 octombrie 2022. El a semnat un contract pe două sezoane.

Adrian Mititelu a spus că Marius Croitoru i-a promis tiki taka la FCU Craiova 1948, iar patronul a anunţat şi surprize în privinţa lotului, întrucât Bauza sau Blănuţă ar putea rămâne

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În ciuda optimismului arătat de patron, Bogdan Cosmescu şi-a arătat îngrijorarea în privinţa lui Marius Croitoru. Comentatorul Orange Sport a făcut referire la episodul când Adrian Mititelu l-a făcut praf pe antrenor, imediat după prima plecare. 

"Una dintre cele mai tari chestii care se pot întâmpla. A zis că s-a retrogradat din cauza lui Croitoru. N-ai nevoie nici de licenţă. Cum te duci când e posibil să te bată Tărlungeni şi să ştii că te dă afară a doua zi? O să ai înfrângeri. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Sunt mulţi antrenori în lumea asta. Să te întorci la omul pe care l-ai măscărit? Eu n-am mai auzit aşa ceva. Eu, în locul lui Croitoru, nu m-aş duce cu inima liniştită, n-aş cumpăra apartament în Craiova, mi-aş lua chirie, n-aş duce familia", a spus expertul Orange Sport, Bogdan Cosmescu. 

La fel de mirat a fost şi Basarab Panduru: "Ce s-a întâmplat de s-a transformat dintr-un nepriceput într-un priceput? Nu ştiu dacă acum îl mai dă afară precum atunci. Nu cred că mai poţi renunţa la tot contractul, dacă îl dă afară", a spus componentul Generaţiei de Aur. 

Afla mai multe despre: bogdan cosmescuadrian mititelumarius croitoru fcu craiova 

viewscnt
Articole similare