You are here:

Anunţ major despre apariţia stadionului nou de 25.000 de locuri din Bucureşti! "Macheta arată foarte frumos. Se va da o Hotărâre de Guvern"

Anunţ major despre apariţia stadionului nou de 25.000 de locuri din Bucureşti! "Macheta arată foarte frumos. Se va da o Hotărâre de Guvern"

Superliga

Comentarii

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a vorbit despre următorul stadion modern din Bucureşti. Fost şefă de la CS Dinamo a oferit informaţii despre noua arenă de 25.000 de locuri din "Ştefan cel Mare".

Pas important pentru apariţia unui stadion nou în Bucureşti! "Se va da o Hotărâre de Guvern"

Elisabeta Lipă a dezvăluit că Guvernul pregăteşte o hotărâre pentru demolarea actualului Stadion Dinamo, după ce celelalte etape au fost parcurse de Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, beneficiarul noii arene. 

Noul Stadion Dinamo va avea peste 25.000 de locuri. Va avea, de asemenea, spaţii complementare pentru sport, săli de box cu trei ringuri, de haltere, de judo, de lupte, de gimnastică, de fitness şi de scrimă, vestiare şi spaţii conexe pentru personal, pentru cantonamente, pentru spectatori, pentru presă, transmisii TV, depozitări şi alte spaţii tehnice aferente întreţinerii clădirii, dotări sanitare şi facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Durata de execuţie a noului Stadion Dinamo este de 25 luni, iar valoarea totală a investiţiei este estimată la suma de 854.573.000 lei.

Deşi a admis că birocraţia a întârziat apariţia lucrărilor din teren, Elisabeta Lipă a transmis că în curând va fi dată o Hotărâre de Guvern privind demolarea.

"La noi, birocraţia este excesiv de greoaie. Acum se va da o Hotărâre de Guvern de demolare a stadionului. Ca să demolezi un stadion, nu poţi s-o faci într-o zi, două, sunt tone de beton de dus. 

Am înţeles că el va fi suspendat, pentru că pânza freatică este foarte jos şi nu poţi face săpături. El va veni suspendat, jos vor fi sălile de sport pentru celelalte secţii din club şi stadionul va fi pe nişte piloni. Aşa, macheta arată foarte frumos. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

(n.r. - Când va fi dată Hotărârea de Guvern?) Guvernul, în momentul în care ai documentaţia, toate avizele, autorizaţiile... După ce vor obţine aceste avize, se va începe şi procedura de demolare", a declarat fosta preşedintă a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, Elisabeta Lipă, pentru Prima Sport. 

Dinamo tocmai a rămas în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, după ce s-a impus în "barajul" cu Miercurea Ciuc, scor 2-0. 

Afla mai multe despre: stadion nou dinamostadion dinamoelisabeta lipaelisabeta lipa dinamo 

viewscnt
Articole similare