You are here:

Răzvan Zăvăleanu, veste majoră despre Dinamo, imediat după "baraj": "Nu mai sunt şanse până pe 31 mai. Acţionarii au puterea să o facă" | EXCLUSIV

Răzvan Zăvăleanu, veste majoră despre Dinamo, imediat după "baraj": "Nu mai sunt şanse până pe 31 mai. Acţionarii au puterea să o facă" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Administratorul juridic de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a comentat rezultatul "barajului" din Superliga şi a recunoscut că nu mai sunt şanse ca alb-roşii să iasă din insolvenţă până pe 31 mai. În schimb, Zăvăleanu a spus că acţionarii au capacitatea să construiasă un club important.

Răzvan Zăvăleanu, despre insolvenţa de la Dinamo

Dinamo şi-a asigurat rămânerea în Superliga, după ce a remizat, luni, în deplasare, scor 0-0, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în returul barajului de menţinere/promovare. În tur, Dinamo s-a impus, scor 2-0.

Răzvan Zăvăleanu nu a fost încântat de al doilea meci cu Csikszereda şi a făcut referire şi la salariile care s-au plătit de-a lungul sezonului. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Aş fi ipocrit să spun că mi-a plăcut ce am văzut în seara asta. Mi-e teamă că am fost în tema întregului campionat. Dinamo a plătit salarii mari din vară (n.r. - Burcă a zis contrariul, cu salarii de 7-8.000). Nu venirea domnului Kopic a modificat salariile, ci apariţia noilor sponsori. Dacă ajungem să spunem că un salariu de 8.000 la Liga 1 e mic, atunci să mă ierte Dumnezeu. Sunt echipe cu salarii de 3.000, la Dinamo nu sunt salarii mici. Nu mă întrebaţi despre aspecte financiare, că nu discut despre el. Sunt lucruri sacre, de familie, de bucătăria clubului. Fiecare îşi face propria strategie şi nu trebuie voalate lucruri financiare, că eşti în concurenţă cu adversarii şi sunt lucruri care trebuie ţinute în interiorul clubului", a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Orange Sport, imediat după cele 90 de minute de la Miercurea Ciuc. 

Răzvan Zăvăleanu: "Planul era să se iasă din insolvenţă înainte de 31 mai"

Implicat direct în planul de reorganizare de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a spus că plata restanţelor a fost amânată, după ce s-a ajuns la concluzia, în timpul sezonului, că alb-roşii oricum nu pot juca în Europa. Astfel, Dinamo a rămas în insolvenţă, deşi planul era să se iasă înainte de 31 mai. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Dinamo e stabilă, niciun dubiu asupra stabilităţii financiare. Întâi trebuie ieşit din insolvenţă şi acţionarii să ia decizia cât mai repede, că e la îndemâna lor, sumele sunt mai mici decât la începutul procedurii, deci se poate ieşi din insolvenţă. Sumele restante sunt de ordinul sutelor de mii de euro. 

Planul era să se iasă din insolvenţă înainte de 31 mai, dar Dinamo s-a bătut la retrogradare, nu s-a mai pus problema să evolueze în Europa şi să aplice pentru licenţă şi n-au mai avut discuţii, iar toată lumea s-a concentrat pe scăparea de retrogradare. 

Părerea mea e să se iasă cât mai repede din insolvenţă, ca Dinamo să se îndrepte spre performanţă. Nu mai sunt şanse să se iasă până la 31 mai din insolvenţă. Dinamo trebuie să fie o afacere, trebuie condusă ca o afacere productivă şi să aducă mulţi bani şi reinvestiţi spre performanţă. Noi trebuie să avem mai multe lucruri, o afacere bună şi o echipă care duce la performanţă. 

(n.r. - Acţionarii actuali sunt capabili să readucă gloria lui Dinamo?) Da, fără niciun dubiu, au puterea să facă aşa ceva. Nu ştiu planurile lor, dar au dovedit în aceste luni că au puterea financiară să susţină această echipă", a mai spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al celor de la Dinamo

Afla mai multe despre: razvan zavaleanurazvan zavaleanu dinamoinsolventa dinamo 

viewscnt
Articole similare