You are here:

O "piesă" importantă de la Dinamo a anunţat că vrea să continue! Alţi doi jucători nu-şi cunosc viitorul: "Discutăm" | EXCLUSIV

O "piesă" importantă de la Dinamo a anunţat că vrea să continue! Alţi doi jucători nu-şi cunosc viitorul: "Discutăm" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Trei fotbalişti importanţi de la Dinamo au prefaţat duelul pentru Superliga cu Miercurea Ciuc. Răzvan Patriche şi Dennis Politic au spus că echipa alb-roşie trebuie să revină în topul fotbalului românesc, în timp ce bulgarul Georgi Milanov a asemănat-o cu Levski Sofia.

Ce spun dinamoviştii, înainte de returul "barajului" cu Csikszereda

Dinamo Bucureşti va întâlni în manşa retur a barajului pentru menţinerea / promovarea în Superliga pe Csikszereda, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc. În tur, "câinii" s-au impus cu 2-0 datorită golurilor marcate de Dennis Politic. 

Înaintea meciului retur pentru Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, Politic a spus că încă n-a purtat discuţia decisivă cu conducerea, pentru a continua, însă a spus că îşi propune o clasare superioară cu Dinamo în sezonul următor. 

"Vă fi un meci foarte dificil. Ştim că ei îşi vor da viaţa pe teren şi vom merge acolo 100% concentraţi şi vom începe tare de la început, că să fim siguri că rămânem în liga întâi. (n.r. - Csikszereda) E o echipă care ne poate pune probleme. Din câte am văzut, le place să joace pe contre. Cred că au simţit şi ei presiunea fanilor în tur, ceea ce ne-a ajutat pe noi foarte mult în manşa tur, dar acum în retur vă fi mult mai greu. Mergem la ei şi cu siguranţă se vor simţi mult mai bine pe teren propriu.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Eu sunt 100% concentrat pe meciul acesta şi încă nu am vorbit cu Andrei (n.r. - Nicolescu). Cred că urmează să avem discuţii după acest meci. Deocamdată sunt foarte mulţumit, foarte fericit să fiu aici şi o să vedem ce se întâmplă după meciul următor. 

Cred că din sezonul următor o să ne propunem mult mai mult. Dinamo merită mult mai mult. În primul rand, nu cred că aici ne era locul, nici pentru anul acesta, dar, din anumite circumstanţe, am pierdut puncte, am ajuns aici. Important e să ieşim de aici şi cred că Dinamo se vă ridica din nou şi vă ajunge acolo unde îi e locul, să se bată la titlu", a declarat Dennis Politic, pentru Orange Sport. 

Răzvan Patriche: "Bineînţeles că vreau să rămân"

Răzvan Patriche a anunţat, la 38 de ani, că-şi doreşte să continue la echipa la care a devenit căpitan. Fundaşul central a susţinut că Dinamo ar trebui să-şi propună play-off-ul. 

"Vă fi un meci în care trebuie să rămânem concentraţi, în primul rând, chiar daca pleacă de la 2-0, dar în fotbal se poate întâmplă orice. Avem un avantaj de 2-0, eu zic că e ok şi vom căştiga şi la Ciuc. Atmosfera este ok, presiune a fost mereu şi va fi mereu, şi nelinişte, şi discuţii, astea au fost mereu şi vor fi. A fost un sezon în care am început mai greu. Toată lumea se aştepta la rezultate mult mai bune, inclusiv noi

(n.r. - despre Dinamo, în noul sezon) Pentru play-off ar trebui să se lupte, da, vom vedea. (n.r. - dacă rămâne) Deocamdată nu ştiu nimic. Aştept să se termine şi ultimul meci, după care vom vedea. Rămân, nu rămân... Bineînţeles că vreau să rămân, cum să nu-ţi doreşţi să joci la Dinamo?", a spus Răzvan Patriche, pentru Orange Sport. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Georgi Milanov, înainte de meciul pentru Superliga: Csikszereda - Dinamo

"Ne aşteaptă un meci greu, ei au arătat calitate în prima manşă, dar suntem gata de această partidă. Ne-am pregătit bine în aceste ultime trei-patru luni, am construit o echipă bună, iar acum suntem într-o poziţie bună să salvăm acest club mare. Suntem profesionişti, avem mulţi jucători experimentaţi în echipă, nu mai suntem copii, ştim cât de important este acest meci pentru fani, pentru club, pentru toată ţara. 

Ştiam Dinamo dinainte să vin aici, sunt din Bulgaria, o ţară apropiată, iar Dinamo este că Levski Sofia la mine în ţară. Îmi place să joc la echipe cu mulţi fani, asta e diferenţa faţă de atunci când joci la o echipă bună, dar fără suporteri. 

Nu mă gândesc acum la viitorul meu, o voi face după meciul de luni. Vreau să dau totul, să ajut echipa să rămână în prima ligă şi apoi voi decide ce voi face", a declarat mijlocaşul bulgar Georgi Milanov, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: csikszereda dinamodinamo superligadennis politicrazvan patrichegeorgi milanov 

viewscnt
Articole similare