Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Merită să rămână Zeljko Kopic la Dinamo? "Ceva nu s-a schimbat în bine. Va fi o vară grea"

Merită să rămână Zeljko Kopic la Dinamo? "Ceva nu s-a schimbat în bine. Va fi o vară grea"

Dinamo București

Comentarii

Croatul Zeljko Kopic abia a salvat-o pe Dinamo de la retrogradarea în Liga 2, iar viitorul său a fost dezbătut, imediat după "barajul" cu Miercurea Ciuc.

Primele păreri după "barajul" câştigat de Dinamo: "Ceva nu s-a schimbat în bine"

Dinamo şi-a asigurat rămânerea în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, după ce a remizat, luni, în deplasare, scor 0-0, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în returul barajului de menţinere/promovare. În tur, Dinamo s-a impus, scor 2-0.

Totuşi, experţii Orange Sport au fost chestionaţi dacă s-ar impune menţinerea lui Zeljko Kopic în funcţie, iar mai multe semne de întrebare au apărut. 

"Aşa au spus ei, că dacă ţine echipa în prima ligă, prelungesc contractul. Eu mă aşteptam la mai mult. Mi se pare că în play-out, cu jucătorii pe care-i aveai, deja antrenaţi, deja se cunoşteau, ei trebuiau să joace fotbal. Ok, au fost situaţii când au pierdut puncte după minutul 90, dar şi acolo e o problemă, că au fost cinci astfel de meciuri. Să nu găseşti să repari cumva... mi se par cam multe meciuri. Ai câştigat al nouălea meci şi ai ajuns cu noroc mare de tot la baraj. 

Mi se pare că trebuie discutat viitorul lui Kopic. Când vine partea a doua, când au deja trei luni cu tine, când trebuie să joci, atunci nu mai câştigi niciun meci şi sunt multe cazuri la noi", a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport. 

Consilierul preşedintelui FRF a observat mişcările de trupe din stafful croatului şi a observat anomaliile. 

"Mi se pare ciudat. Kopic a venit la Dinamo fără staff la început şi, când a început să lucreze el, fără staff echipa a început să arate mai bine. Apoi a mai adus colaboratori, iar după ce au venit colaboratorii, echipa a jucat mai slab decât înainte, iar răspunsul ar fi din interiorul staffului. Ceva s-a schimbat şi nu s-a schimbat în bine la Dinamo. Va fi o vară grea pentru Dinamo dacă vrea să continue în Liga 1", a spus Andrei Vochin, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: zeljko kopicdinamo superligabasarab panduruandrei vochin 

viewscnt
Articole similare