You are here:

Scenariul care a alarmat-o pe Elisabeta Lipă, după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare: "Să facă ce?! Să aibă parte de scandalul de la Steaua?"

Scenariul care a alarmat-o pe Elisabeta Lipă, după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare: "Să facă ce?! Să aibă parte de scandalul de la Steaua?"

Dinamo București

Comentarii

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a afirmat că nu-şi doreşte o apropiere între SC Dinamo 1948 SA, echipa din Superliga, şi Clubul Sportiv Dinamo. Şefa sportului românesc a lansat şi un avertisment şi a făcut referire la rivalii de la CSA Steaua.

Elisabeta Lipă, despre situaţia de la Dinamo: "Este o degringoladă"

După sezonul petrecut în Liga 2, Dinamo abia s-a salvat de la retrogradare în actuala stagiune a Superligii, o competiţie susţinută de Superbet, după 2-0 la general cu Miercurea Ciuc. 

Situaţia sportivă a echipei antrenate de Zeljko Kopic a fost comentată şi de Elisabeta Lipă.

"Din păcate, n-aş fi putut face nimic dacă eram acolo. Echipa de fotbal Dinamo, ca toate echipele din Liga 1, sunt societăţi comerciale. Sunt private şi fiecare îşi gestionează societatea cum crede, dar probabil că nu aş fi acceptat vreodată să văd echipa asta ajungând atât de jos. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Este o degringoladă, este o echipă mutată de la an la an, de la un administrator la altul. Nu are continuitate, toată ziua este în instanţă, toată ziua are procese, iar performanţa chiar nu are cum să apară. Probabil că atunci când vor avea un stăpân iar acel stăpân va dicta, probabil că rezultatele vor fi altele", a declarat preşedinta ANS, pentru Prima Sport. 

Elisabeta Lipă atrage atenţia: "Să nu se vorbească despre fuziune. Să aibă scandalul de la Steaua?"

De asemenea, preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport a transmis că nu şi-ar dori o fuziune în toată regula în privinţa echipei din Superliga şi a Clubului Sportiv Dinamo. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Mi-ar plăcea mult să nu se vorbească despre această fuziune, că eu nu vreau să cred, chiar refuz să cred că Dinamo o ia pe urma Stelei. Ştim bine. Dinamo (n.r. - CS) este un club de amatori, un club finanţat de statul român prin MAI, nu are nicio legătură nici cu societăţile comerciale, nici cu echipa mare şi nici nu-i trebuie Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti o asemenea echipă cu cheltuieli enorme. Nu mai zic legislativ, că nu are cum. 

Clubul Dinamo are un parc foarte frumos şi eu asta am lăsat când am plecat şi am zis că e păcat să ţinem toate acele terenuri şi să nu dăm şansa copiilor să nu facă mişcare. Dintre ei, care ajung fotbalişti, să ajungă la echipa lui Dinamo. Dar să se încurce CS cu FC... Să facă ce?! Să aibă parte de scandalul de la Steaua? Eu cred că nu simte nevoia nimeni", a mai spus fosta preşedintă a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: elisabeta lipăelisabeta lipă dinamoelisabeta lipă ansfuziune dinamo 

viewscnt
Articole similare