Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu şi-a umflat muşchii! Lovituri în lotul Craiovei: "Ce? Îi cad gradele în Liga 2? E unul dintre cei mai buni din România"

Mititelu şi-a umflat muşchii! Lovituri în lotul Craiovei: "Ce? Îi cad gradele în Liga 2? E unul dintre cei mai buni din România"

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a anunţat că echipa trebuie să câştige următorul sezon din Liga 2. Din lot ar urma să facă parte şi fotbaliştii de milioane de euro, care au impresionat în Superliga, în ciuda aşteptărilor înainte de noul sezon.

Adrian Mititelu anunţă că-şi poate păstra vedetele la FCU Craiova: "Ce dacă joacă? Lui îi cad gradele?"

Imediat după retrogradarea în Liga 2, de la FCU Craiova au plecat jucători importanţi, printre care: Gabriel Compagnucci, Benjamin Van Durmen, Matheus Mascarenhas, Leo Lacroix, Yassine Bahassa şi Vlad Achim.

În lotul preluat de Marius Croitoru au rămas alţi jucători importanţi, precum Dragoş Albu, William Baeten, Sekou Sidibe, Vladislav Blănuţă sau Jibril Ibrahim, iar Adrian Mititelu a anunţat că inclusiv Juan Bauza ar continua în Liga 2. 

Pentru a-şi păstra vedeta, patronul a spus că e dispus să facă un efort financiar, deşi argentinianul părea plecat odată cu retrogradarea. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Nici nu concep să nu promovăm din primul an, chiar dacă avem adversare puternice. Eu zic că avem şanse să câştigăm Liga 2, avem lot bun, schimbăm politica, va exista autoritate la club şi voi încerca şi eu să-mi schimb comportamentul, că acolo unde este autoritate excesivă merg lucrurile şi sunt exemple în România. 

Lotul îl ştiţi. Jucătorii care au plecat oricum plecau, chiar dacă nu retrogradam. Lotul rămâne pe baricade, avem un lot foarte puternic, mai vin patru, cinci jucători. Nu vă ascund că există discuţii pentru Bauza, pentru Blănuţă, ăla pe care mulţi îl huleau şi este cel mai căutat jucător al nostru, că avem specialişti prin Craiova cărora nu le place de Blănuţă, dar el este cel mai căutat jucător al nostru.

Blănuţă, Bauza, Baeten, Sidibe sunt momentan la capitolul discuţii, dar nu e obligatoriu să plece. Ce dacă joacă Bauza în Liga 2? Îi cad gradele? Sau lui Baeten? Au contract, primesc bani, să nu ducă grija mea că ce contracte plătesc eu sau ce fac eu. 

Jibril Ibrahim va avea ocazia să prindă jocuri, sperăm să ajungă şi Moses Abbey şi mai sunt jucători pe care vrem să-i aduce", a declarat Adrian Mititelu despre "vârfurile" din lot cu care atacă revenirea în Superliga. 

Adrian Mititelu: "Marius Croitoru mi-a spus că facem tiki taka"

FCU Craiova l-a instalat pe Marius Croitoru, care îşi va putea face meserie în Oltenia fără licenţa Pro. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Echipa asta trăieşte datorită mie şi a eforturilor mele financiare, nu a celor care duc grija mea. Avem o echipă puternică care trebuie să câştige Liga 2. Noi, la anul, trebuie să fim în Liga 1 şi să arătăm că a fost un accident. Bauza, dacă va pleca, va pleca pe o sumă importantă. Dacă nu, va rămâne aici şi vom rămâne împreună.

Ţin mult la el (n.r. - Bauza) şi sunt dispus să fac sacrificii financiare pentru el, să-l mai ţin trei, patru ani. Eu îl văd şi trei, patru ani la noi, că e un jucător de care-mi place mult, e reprezentativ, iar când e în teren e o echipă care arată foarte bine. Pepe e unul dintre cei mai buni jucători din România de departe.

E o echipă care nu are niciun fel de motiv să nu câştige Liga 2. Marius Croitoru mi-a spus că facem un tiki-taka prin care să distrugem fotbalul românesc în următorii ani", a adăugat Adrian Mititelu

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu fcu craiovajuan bauza fcu craiovafcu craiova liga 2 

viewscnt
Articole similare