You are here:

Final de drum pentru Ianis Hagi, în Spania! Concluzia ibericilor după sezonul ratat la Alaves: "Invizibil"

Final de drum pentru Ianis Hagi, în Spania! Concluzia ibericilor după sezonul ratat la Alaves: "Invizibil"

La Liga

Comentarii

Ianis Hagi s-a despărţit de Deportivo Alaves, la capătul împrumutului său în La Liga şi va reveni cel mai probabil la Rangers, din sezonul viitor.

Aventura lui Ianis Hagi în Spania a luat sfârşit, iar internaţionalul român se va întoarce la Rangers, în această vară. Scoţienii sunt nesiguri în ceea ce priveşte revenirea lui Hagi în lotul formaţiei din Glasgow, iar viitorul fotbalistului român este incert. Ianis Hagi şi-a luat rămas bun de la coechipierii săi, după un sezon bun făcut de întreaga echipă. Deportivo Alaves a încheiat sezonul din La Liga pe locul 10, o clasare excelentă pentru o echipă cu un buget modest, în comparaţie cu granzii Spaniei.

Hagi nu a avut cel mai bun sezon, la prima sa experienţă în La Liga. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a bifat doar 997 de minute în toate competiţiile, în tricoul celor de la Alaves, în acest sezon. Deşi are 22 de prezenţe în campionat, majoritatea au venit din postura de rezervă, sau, ca titular schimbat la pauza dintre reprize.

Publicaţia Noticias de Alava a realizat o analiza asupra întregului lot al celor de la Deportivo Alaves, iar jurnaliştii spanioli nu s-au ferit de cuvinte în ceea ce priveşte caracterizarea sezonului făcut de Ianis Hagi.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"A ajuns în Vitoria pentru a oferi ceva diferit, pentru a aduce un plus pe faza ofensivă din linia mediană, dar nu a reuşit să o facă. A fost invizibil la aproape fiecare apariţie pe gazon, cu excepţia câtorva momente. Nu s-a făcut remarcat nici măcar la fazele fixe", au evidenţiat jurnaliştii spanioli.

Ianis Hagi a vorbit pe scurt despre experienţa sa din Spania, alături de coechipierii de la Alaves, cât şi despre clasarea echipei din La Liga.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Ianis Hagi: "Nu contează dacă joci un minut sau 90, trebuie să te bucuri că eşti pe teren"

"Atmosfera de pe Mendi (n.r. stadionul celor de la Alaves) este unică. Acest club are principii. Nu contează dacă joci un minut sau 90 de minute, trebuie să munceşti şi să te bucuri că eşti pe teren. De aceea am avut succes în acest sezon", a declarat Ianis Hagi, conform site-ului celor de la Deportivo Alaves.

Afla mai multe despre: la ligadeportivo alavesianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare