Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A recunoscut! Patronul din Superliga pe care Gigi Becali nu voia să-l vadă retrogradat: "Îi mulţumesc, m-am rugat pentru el"

A recunoscut! Patronul din Superliga pe care Gigi Becali nu voia să-l vadă retrogradat: "Îi mulţumesc, m-am rugat pentru el"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, câştigătoarea titlului în Superliga, a dezvăluit numele patronului, cât şi cel al echipei, pe care nu voia să o vadă în Liga 2, din sezonul viitor.

Latifundiarul din Pipera este un om fericit după câştigarea primului titlu după o pauză de nouă ani şi speră să repete aceeaşi performanţă şi în sezonul viitor. Becali a remarcat o echipă din Superliga a căror rezultate împotriva contracandidatelor la titlu a ajutat-o pe FCSB, în sezonul recent încheiat.

Este vorba de FC Botoşani, echipă care a evitat retrogradarea după două victorii în faţa celor de la Mioveni, în barajul de menţinere/retrogradare în Superliga. Becali a recunoscut că s-a rugat pentru patronul echipei, Valeriu Iftime, pe care l-a felicitat pentru rezultatele obţinute împotriva celor de la Rapid şi CFR Cluj, principalele contracandidate la titlul din Superliga, a celor de la FCSB.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Finanţatorul campioanei l-a îndemnat pe Iftime să-şi întărească serios lotul pentru sezonul viitor, pentru a scăpa de emoţiile retrogradării şi pentru a redeveni o echipă competitivă, cu pretenţii la play-off.

"Ne rugam pentru Valeriu Iftime, să rămână în prima ligă. Îi mulţumesc că le-a mai luat puncte celor de la Rapid, de la CFR. Eu zic să te întăreşti, că eşti un om important de afaceri, ai bani. De ce să o ţii aşa? Ţi-am zis ca la un frate, e o chestiune şi de demnitate", a declarat Gigi Becali, la Prosport.

Iftime nu s-a ferit de un dialog cu Gigi Becali, căruia i-a răspuns într-un mod elegant. Finanţatorul botoşănenilor speră să-şi îndeplinească o dorinţă pe care o are de câteva sezoane, o victorie în faţa celor de la FCSB.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

De asemenea, patronul echipei moldave a anunţat că va urma să poarte o discuţie cu antrenorul echipei, Bogdan Andone, în ceea ce priveşte o prelungire a contractului său cu FC Botoşani.

Valeriu Iftime: "V-aş lua puncte, dar n-am putut. Vedem campionatul viitor"

"Îi mulţumesc domnului Gigi Becali. V-aş lua puncte şi dumneavoastră, dar n-am putut. Vedem campionatul viitor, mă întăresc şi s-ar putea să nu mai fie atât de simplu. Eu am crezut că mă voi îndepărta de acest mediu, dar fotbalul este un mod de a face oamenii fericiţi. În seara asta mă văd cu Bogdan Andone, avem o discuţie despre semnarea contractului. Voi căuta jucători să îmi întăresc lotul.

Domnule Becali, va fi mai greu cu noi în sezonul următor, că tare îmi doresc să vă bat o dată, să le închid gura tuturor. Trebuie să ne înrudim, am nişte nepoate frumoase, poate aveţi nişte nepoţi. Desigur, glumim. Istoricul arată că am cea mai slabă performanţă cu dumneavoastră, dar va aştept să vă bat la Botoşani", a spus Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: gigi becalivaleriu iftimefc botosanifcsbsuperligaliga 2play-offplay-out 

viewscnt
Articole similare