Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Trădare istorică în Liga 1. Mititelu ştie cine l-a lucrat din interior: "E foarte greu de digerat"

BREAKING | Trădare istorică în Liga 1. Mititelu ştie cine l-a lucrat din interior: "E foarte greu de digerat"

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 a retrogradat în Liga a II-a, iar Adrian Mititelu încă n-a trecut peste această lovitură.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

De altfel, patronul oltenilor nu exclude o eventuală trădare din interior. Deşi a recunoscut că s-au întâmplat lucruri ciudate în ultimele meciuri jucate de echipa sa în play-out, Adrian Mititelu a spus, totodată, că n-are dovezi împotriva fotbaliştilor şi angajaţilor pe care-i bănuieşte.

”(n.r. Aţi conştientizat că sunteţi în Liga 2?) Greu. Foarte greu. Foarte greu de digerat. Toate planurile noastre s-au năruit. Visurile, speranţele pe care le-am făcut s-au transformat într-un coşmar. Nu a trecut, dar trebuie să treacă. Asta e viaţa. În viaţă trebuie să fii pregătit pentru orice. La modul general vorbesc.

Este o retrogradare neaşteptată, negândită, nepreconizată. Nici duşmanii noştri nu au gândit-o. Dar, asta e. Vinovatul principal sunt eu. Eu am administrat activitatea clubului. Nu mai caut acum scuze. Nu mai caut vinovaţi. Am fost puţin superficial. Am avut mai multă încredere decât trebuia în unii oameni. Şi sub nasul meu s-au întâmplat lucruri pe care nu le-am observat. Am crezut că orice ar fi nu vom retrograda. Am zis că tragem linie la vară şi că rezolvăm problemele. Dar uite că s-a întâmplat nenorocirea şi am ajuns aici.

Asta e. Am avut ieşiri mai puţin inspirate în seara de după meci. Nu am fost în stare să o batem pe Sibiu. Aş putea spune că la această retrogradare au contribuit şi arbitrajele. Ne-au ajuns în situaţia asta de a fi presiune pe noi. Unii jucători să intre într-o criză şi într-o stare de teamă. Unii jucători aveau emoţii prea mari. Au fost câteva meciuri cheie în care arbitrii ne-au dezavantajat.

La retrogradare au contribuit şi arbitrajele, că au pus presiune pe noi, pe jucători. Au fost meciuri-cheie în care arbitrii ne-au dezavantajat. Dar, a trecut. Chiar dacă toată viaţa mea o să-mi rămână pe conştiinţă şi o să fie o dilemă că e cea mai misterioasă sau cea mai de neînţeles retrogradare din istoria fotbalului românesc. O echipă cu un lot atât de bun, de play-off să ajungă să retrogradeze rămâne un mare mister, toată viaţa o să am o dilemă.

(n.r. Credeţi că aţi fost lucrat din interior?) Există asemenea indicii, bârfe, dar nu am probe, nu am dovezi. Există lucruri anormale în echipă. Sunt şi nişte bănuieli asupra unor jucători, dar nu avem dovezi. Nu avem ce să facem" , a declarat Adrian Mititelu. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: fcu craiova 

viewscnt
Articole similare