You are here:

A câştigat al cincelea trofeu UEFA Champions League al carierei sale cu Real Madrid, iar acum semnează

A câştigat al cincelea trofeu UEFA Champions League al carierei sale cu Real Madrid, iar acum semnează

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat al 15-lea trofeu UEFA Champions League după victoria împotriva celor de la Borussia Dortmund în finala disputată pe Wembley Stadium.

"Los Blancos" s-au impus cu scorul de 2-0 în finala disputată la Londra, pe Wembley Stadium. Lucas Vasquez, fotbalistul polivalent al celor de la Real Madrid, ajuns la vârsta de 32 de ani, a cucerit al cinclea trofeu UEFA Champions League al carierei sale, toate cu Real Madrid.

Fotbalistul care este aproape de prelungirea contractului cu Real Madrid

Fotbalistul care poate evolua pe mai multe poziţii, inclusiv fundaş latera dreapta, mijlocaş dreapta şi mijlocaş stânga, este aproape de o prelungire a contractului său cu Real Madrid pentru cel puţin încă un an, anunţă jurnaliştii de la The Athletic.

Internaţionalul spaniol ajuns la Real Madrid în anul 2015, pentru suma de 1.000.000 de euro, de la Espanyol, a evoluat în 38 de partide pentru Real Madrid, în acest sezon şi rămâne o opţiune de luat în calcul pentru antrenorul echipei, Carlo Ancelotti.

Real Madrid a încheiat, pentru prima oară în istoria clubului, o campanie fără eşec în UEFA Champions League. După 14 titluri cucerite, "galacticii" au reuşit o nouă performanţă impresionantă, odată cu obţinerea celui de-al 15-lea titlu. Madrilenii au încheiat sezonul european fără eşec, după victoria în faţa celor de la Borussia Dortmund, din finală.

5.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu 349 de meciuri în tricoul "Los Blancos", prezenţe adunate pe parcursul a nouă ani petrecuţi alături de formaţia de pe Santiago Bernabeu

Afla mai multe despre: real madridlucas vazquezuefa champions leaguela liga 

viewscnt
Articole similare