Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ngezana, dezvăluiri despre relaţia cu Gigi Becali: "Sunt creştin ortodox, despre patron am auzit doar lucruri bune" | EXCLUSIV

Ngezana, dezvăluiri despre relaţia cu Gigi Becali: "Sunt creştin ortodox, despre patron am auzit doar lucruri bune" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a cucerit primul titlu în Superliga după o pauză de nouă ani. Siyabonga Ngezana a contribuit masiv la succesul "roş-albaştrilor" din campionat, prin prestaţiile sale excelente din punct de vedere defensiv.

Internaţionalul sud-african, convocat la naţionala "Bafana Bafana" pentru cele două meciuri pe care le vor disputa în luna iunie, a vorbit despre adaptarea în România, cât şi despre impresia pe care i-a lăsat-o patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, la momentul transferului său la formaţia "roş-albastră". 

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în vara anului trecut, pentru suma de 600.000 de euro, din campionatul Africii de Sud, de la Kaiser Chiefs. După o lungă perioadă de aşteptare până la debutul său la FCSB, acesta a venit în urma accidentării suferite de Vlad Chiricheş la partida din turul campionatului împotriva celor de la UTA Arad, disputată în deplasare.

Ngezana a debutat cu dreptul pentru echipa antrenată de Elias Charalambous, iar prestaţiile bune l-au împins spre un loc permanent în centrul defensivei, alături de Joyskim Dawa.

Siyabonga Ngezana: "Îmi place România, este o ţară foarte religioasă, se pliază cu viaţa mea spirituală"

"Da, Gigi Becali, am auzit, dar am auzit doar lucruri despre cât de mult îşi iubeşte patronul clubului echipa, de cât e legat de echipă şi e evident că vrea să ne vadă câştigând mereu. E o altă presiune şi e o cerere pentru noi, jucătorii, să producem rezultate bune în fiecare weekend. Am auzit despre el doar lucruri bune.", a declarat Siyabonga Ngezana, pentru Orange Sport.

Ngezana a vorbit şi despre perioada sa de adaptare în România, cât şi despre lucrurile pe care le apreciază la ţara în care joacă fotbal.

"Sunt multe diferenţe, îmi place România, e una dintre cele mai sigure ţări. Acolo de unde vin eu sunt foarte multe crime, rata criminalităţii este foarte ridicată. Aşa că unul dintre lucrurile care îmi plac este să umblu liber, să umblu pe afară seara şi să pot să mă plimb. De asemenea, îmi place ţara (n.r. România) pentru că este foarte religioasă. Se pliază pe viaţa mea spirituală pentru că şi eu sunt un ortodox, un creştin, e bine, îmi place mult.", a mai spus Ngezana.

Afla mai multe despre: fcsbsiyabonga ngezanagigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare