Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă, obiectiv îndrăzneţ pentru EURO 2024: "Vrem să ieşim din grupe, iar apoi să sărim de optimi"

Valentin Mihăilă, obiectiv îndrăzneţ pentru EURO 2024: "Vrem să ieşim din grupe, iar apoi să sărim de optimi"
Comentarii

Valentin Mihăila a acordat un interviu, cu două săptămâni înainte de EURO 2024, despre obiectivele echipei naţionale la turneul final din Germania.

Fostul fotbalist de atac al Universităţii Craiova, ajuns în Italia, la Parma, a vorbit despre obiectivele echipei naţionale la EURO 2024, competiţie care va începe la mijlocul lunii iunie.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani vrea ca România să iasă din grupa completată de Belgia, Slovacia şi Ucraina, cât şi să se califice în sferturile de finală ale turneului final de campionat european din Germania. România are şansa să treacă de faza grupelor şi prin o clasare pe locul trei în grupă, în condiţiile în care primele patru echipe de pe locul trei la finalul fazei grupelor se vor califica în optimile de finală.

Marcatorul "dublei" împotriva Elveţiei, în meciul disputat la Lucerna, va putea debuta la EURO în prima partidă din faza grupelor, împotriva Ucrainei, pe Allianz Arena din Munchen, pe data de 17 iunie.

Valentin Mihăilă: "Mergem cu gânduri mari la EURO"

"Mergem cu gânduri mari la EURO 2024. După această calificare avem încredere, ne-am dat încredere singuri şi vrem să demonstrăm că suntem o echipă bună şi putem să facem o figură frumoasă la EURO.

Vrem să ne atingem obiectivul la EURO şi să facem românii fericiţi, să se bucure de un EURO frumos. Obiectivul meu personal este să ieşim din grupe şi apoi să trecem şi în faza următoare, să sărim şi de optimi", a declarat Mihăilă, într-un interviu FRF TV.

Afla mai multe despre: echipa nationalavalentin mihailaeuro 2024romaniaeuro 

viewscnt
Articole similare