Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul de 1.000.000 de euro care o poate readuce pe Farul în lupta la titlu. Gică Hagi a pus ochii pe un fotbalist din Franţa

Transferul de 1.000.000 de euro care o poate readuce pe Farul în lupta la titlu. Gică Hagi a pus ochii pe un fotbalist din Franţa

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a avut parte de un sezon decent alături de echipa sa, Farul Constanţa. "Marinarii" au încheiat pe locul patru în sezonul 2023-2024 şi speră să aibă forţa să revină într-o luptă pentru prima poziţie din clasament, în sezonul viitor.

Farul Constanţa s-a despărţit recent de jucători importanţi din lot, precum Louis Munteanu, David Kiki, Tudor Băluţă, Ronaldo Deaconu şi Constantin Budescu, iar Gheorghe Hagi va avea nevoie de întăriri pentru noul sezon din Superliga. Hagi îşi doreşte să aiba parte de un sezon cât mai bun alături de echipa sa, după ce s-a clasat pe locul patru în sezonul recent încheiat.

"Regele" a pus ochii pe un fotbalist din Ligue 2, un fost jucător al Farului Constanţa care a făcut parte din echipa care reuşea să cucerească titlul din Superliga în sezonul 2022-2023, Alexi Pitu. Fotbalistul celor de la Bordeaux, cedat de Farul pentru suma de 2.000.000 de euro în iarna anului 2023, este în vizorul fostului său antrenor, anunţă GSP.

Suma de transfer, o problemă pentru Farul Constanţa

Gheorghe Hagi va fi nevoit să plătească suma de 1.000.000 de euro pentru a-l rescumpăra pe Alexi Pitu de la Bordeaux, formaţie care a încheiat sezonul din Ligue 2 doar pe locul 12. Însă, o altă problemă din punct de vedere financiar de care Hagi se va lovi în încercarea sa de a-l readuce pe Pitu la Constanţa este salariul fotbalistului în vârstă de 21 de ani primit la Bordeaux. 25.000 de euro pe luna este salariul internaţionalului român de tineret în Franţa, o cifră care depăşeşte capabilităţile financiare ale celor de la Farul Constanţa. 

Farul Constanţa şi Bordeaux s-ar putea înţelege asupra unui împrumut al lui Alexi Pitu pentru sezonul viitor, modalitate de negociere la care Gheorghe Hagi a apelat şi atunci când Louis Munteanu a revenit la formaţia de la malul mării, de la Fiorentina, la începutul sezonului 2022-2023.

Afla mai multe despre: farul constantagica hagialexi pitubordeauxfrantaligue 2superliga 

viewscnt
Articole similare