Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă academie de fotbal în România! Ciprian Marica a prezentat proiectul bazat pe metodologia Gheorghe Hagi

O nouă academie de fotbal în România! Ciprian Marica a prezentat proiectul bazat pe metodologia Gheorghe Hagi

Fotbal intern

Comentarii

Academia de Fotbal Ciprian Marica îşi deschide porţile pentru tinerii pasionaţi ai acestui sport cu rolul de a construi o adevărată pepinieră care descoperă, pregăteşte şi lansează viitoarele talente în fotbalul românesc. Ciprian Marica, alaturi de Gheorghe Hagi şi Eduard Wagner au construit un model inovator, prin crearea unui spaţiu sigur, modern şi performant pentru dezvoltarea holistică a copiilor.

Ciprian Marica lansează propria academie de fotbal, un centru modern gândit pentru viitoarele tinere talente

Academia de Fotbal Ciprian Marica se bazează pe metodologia Gheorghe Hagi cu rezultate notabile, care include atât Şcoala Căderii, cât şi Şcoala Alergării, consiliere psihologică şi consiliere nutriţională. Antrenamentele au loc în cadrul Năstase & Marica Sports Club, unde copiii au acces la terenuri indoor şi outdoor, sală de fitness, safe-guard, vestiare tehnologizate, centru de prim-ajutor modern şi un restaurant care le pune la dispoziţie copiilor meniuri special gândite  pentru pregătirea lor sportivă. 

Accesul în cadrul Academiei de Fotbal Ciprian Marica se realizează printr-o preselecţie riguroasă şi are la bază mai multe tipuri de abonamente. De asemenea, există în plan un sistem de granturi şi burse, cu ajutorul sponsorilor Academiei, pentru a sprijini copiii talentaţi, dar fără resurse financiare. Având în prim plan misiunea Academiei de Fotbal, aceea de a revitaliza şi de a readuce acest sport la adevăratul său potenţial, există posibilitatea recrutării juniorilor în cadrul echipei FC Farul Constanţa, cât şi în turnee & cantonamente naţionale şi internaţionale. Pornind de la premisa #MaiBineCampion, Academia de Fotbal conlucrează alături de parteneri cu viziune pentru dezvoltarea viitoarelor talente din fotbal şi pentru a inspira generaţiile viitoare de campioni.

„Vreau să promovez, prin Academia de Fotbal pe care o lansez azi, nu doar excelenţa sportivă, ci şi valorile fundamentale ale disciplinei, respectului, muncii în echipă şi fair-play-ului. Vreau ca fiecare copil care păşeşte pe terenul nostru să plece de aici nu doar un fotbalist mai bun, ci şi un om mai bun.

Acest proiect reprezintă încununarea carierei mele, a educaţiei şi a viziunii mele pe termen lung. Vreau să fiu, prin implicarea mea, un punct de referinţă în formarea viitoarelor generaţii de fotbalişti şi să contribui la dezvoltarea fotbalului românesc.”, declară Ciprian Marica, fondatorul Academiei de fotbal. 

Inscrierile se fac pe site-ul Academiei. Tot pe site există un calendar detaliat al grupelor, cât şi alte detalii despre activitatea Academiei de fotbal Ciprian Marica

Afla mai multe despre: academia de fotbal ciprian marinagica hagi 

viewscnt
Articole similare