Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu se ţine tare în negocierile cu Gigi Becali, pentru jucătorul de bază de la FC U Craiova: "Nu-l dau nici dacă oferă 1.000.000€"

Adrian Mititelu se ţine tare în negocierile cu Gigi Becali, pentru jucătorul de bază de la FC U Craiova: "Nu-l dau nici dacă oferă 1.000.000€"

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu a vorbit despre situaţiile jucătorilor de bază de la FC U Craiova care pot părăsi formaţia din Liga 2, în această vară.

Patronul celor de la FC U Craiova a intrat în detaliu în ceea ce priveşte posibilele plecări ale unor jucători importanţi ai echipei retrogradate în Liga 2. Adrian Mititelu s-a referit la Juan Bauza, Vladislav Blănuţă şi William Baeten. Gradul ridicat de interes din partea unor echipe îl pot determina pe patronul celor de la FC U Craiova să-i vândă, în această perioadă de transferuri.

"Cei care erau de plecat, au plecat. Şi dacă echipa ar fi rămas în Liga 1, aceşti jucători plecau. Unii au ajuns la final de contract, alţii şi-au manifestat intenţia de a pleca înainte de a se termina campionatul. A fost o înţelegere între părţi.

Ar putea să mai plece un Bauza sau un Baeten sau poate un Blănuţă. Sunt jucători care fac obiectul unor discuţii pentru anumite cluburi. Întrebări sunt şi din România. De exemplu, Blănuţă este un jucător foarte căutat la nivel verbal", a declarat Adrian Mititelu, la Prosport.

Mititelu a vorbit şi despre negocierile purtate cu patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, în legătură cu transferul lui William Baeten la echipa campioană.

Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Mititelu, în valoare de 200.000 de euro, o ofertă considerată drept o insultă de către patronul oltenilor, în condiţiile în care acesta îşi doreşte să obţină 1.000.000 de euro pentru fotbalistul belgian în vârstă de 27 de ani.

Adrian Mititelu: "Mi s-a părut jignire că a putut să spună o astfel de cifră"

"FCSB a făcut o propunere care mi s-a părut neserioasă, nici măcar nu am ajuns la discuţii. Nu o să-l mai dau nici dacă oferă cât am vrut eu. Baeten e un fotbalist foarte serios şi are o vârstă foarte bună. Am luat în calcul, dacă nu există o ofertă care să mă mulţumească, să-i dau drumul împrumut un an, ca la anul să revină.

Mi s-a părut jignire că a putut să spună o astfel de cifră (n.r. Gigi Becali). Mi-a oferit undeva la 200.000 de euro", a mai spus Mititelu.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948adrian mititeluwilliam baetengigi becali 

viewscnt
Articole similare