Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a dat o lovitură pentru Europa League! Dublul campion din Superliga a semnat cu echipa din Liga 2

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a dat o lovitură pentru Europa League! Dublul campion din Superliga a semnat cu echipa din Liga 2

Liga 2

Comentarii

Corvinul Hunedoara a oficializat transferul lui Sergiu Buş, fotbalist adus de la formaţia care a evitat retrogradarea din Superliga, în sezonul trecut, Politehnica Iaşi.

Sergiu Buş este noul jucător al Corvinului Hunedoara! Fostul atacant al celor de la FCSB, cât şi al formaţiei CFR Cluj, alături de care a reuşit să cucerească două titluri în Superliga, a semnat cu formaţia care a reuşit să câştige Cupa României, în sezonul 2023-2024. Hunedorenii vor evolua în preliminariile UEFA Europa League, din primul tur preliminar, şi speră să facă o figură frumoasă în Europa.

Sergiu Buş, noul jucător al celor de la Corvinul Hunedoara

Dublul campion al României este al doilea transfer al unui jucător venit din Superliga, în această vară. Roger, fotbalistul brazilian al celor de la U Cluj, a fost adus sub formă de împrumut de la echipa din Cluj-Napoca. 

Florin Maxim se va lupta pe trei fronturi în sezonul viitor, atât pe plan intern, cât şi în Europa. Cupa României, Liga 2 şi preliminariile competiţiilor europene, fie că vor evolua mai multe tururi în UEFA Europa League sau în UEFA Conference League. Corvinul are asigurate cel puţin patru partide europene, în sezonul care va începe în luna iulie.

"Bun venit, Sergiu Buş! Atacantul în vârstă de 31 de ani, cu o experienţă vastă în fotbalul românesc şi din străinătate, a semnat o înţelegere valabilă pe un an şi se alătură astfel lotului nostru, după ce ultima dată a evoluat, în Superligă, pentru Poli Iaşi!", au anunţat cei de la Corvinul Hunedoara, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: liga 2corvinul hunedoarauefa europa leaguecupa romaniei 

viewscnt
Articole similare