Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Francezii îl laudă pe Alexi Pitu, la doar două luni după transferul la Bordeaux. ”Va avea un viitor în naţionala României”

Francezii îl laudă pe Alexi Pitu, la doar două luni după transferul la Bordeaux. ”Va avea un viitor în naţionala României”
Comentarii

Alexi Pitu a fost remarcat de presa din Franţa, graţie evoluţiilor sale în tricoul lui Girondins de Bordeaux.

Deşi părea că s-a acomodat destul de greu în Franţa, fostul jucător al Farului a avut câteva prestaţii reuşite, fapt ce a atras laudele presei din Hexagon. Transfer de la Bordeaux în această iarnă pe suma de 1.400.000 de euro, Pitu a îmbrăcat tricoul fostei campioane a Franţei de nouă ori, fără să marcheze vreun gol sau să livreze vreo pasă decisivă.

”Va avea un viitor în naţionala României”

"A confirmat prin jocurile bune făcute cu Nimes şi Guingamp. E un jucător venit în iarnă, 'pe vârfuri', despre care am spus că e puţin prea firav pentru Ligue 2, un campionat dur. Dar începe să-şi croiască drumul.

Un jucător talentat, care va avea cu siguranţă un viitor cu naţionala României, deci trebuie să-i acordăm timpul necesar. Arată deja lucruri bune, cu toate că a jucat puţin", a scris Girondins4ever.com

Girondins de Bordeaux se află pe locul doi în Ligue 2, poziţie ce asigură promovarea directă la finlaul sezonului.  Echipa lui Pitu o va întâlni în următorul meci pe Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, pe 15 aprilie, de la ora 16:00.

 

Afla mai multe despre: bordeauxpitu 

viewscnt
Articole similare