You are here:

Prima reacţie a lui Mehmet Topal, la aterizarea în România. Antrenorul de la Petrolul, entuziasmat în vederea unui duel din Superliga

Prima reacţie a lui Mehmet Topal, la aterizarea în România. Antrenorul de la Petrolul, entuziasmat în vederea unui duel din Superliga

Petrolul

Comentarii

Mehmet Topal, noul antrenor al celor de la Petrolul Ploieşti, a aterizat în România pentru a-şi începe atribuţiile drept noul antrenor principal al "lupilor galbeni".

Noul antrenor al Petrolului Ploieşti, Mehmet Topal, aflat la prima sa experienţă ca antrenor, a ajuns în România. Fostul fotbalist al celor de la Fenerbahce şi un fotbalist emblematic al naţionalei Turciei în ultimul deceniu, îşi va începe aventura la Ploieşti în următoarele zile. Antrenorul turc a oferit primele declaraţii, pe aeroport, despre aşteptările sale, despre adversarii pe care va dori să-i întâlnească în Superliga, cât şi despre viitorul apropriat al formaţiei din Ploieşti.

Mehmet Topal: "Este prima mea experienţă, Petrolul este un club foarte important"

"Este prima mea experienţă, o să vedem ce se va întâmpla. Pentru mine, Petrolul este un club foarte important. O să dau tot ce am mai bun aici. Are o istorie de 100 de ani. Sunt conştient că am venit la o echipă foarte mare, cu istorie. Tot ce putem face este să o ducem pe Petrolul mai sus", a declarat Mehmet Topal.

Topal a vorbit despre duelurile pe care le va avea împotriva Farului Constanţa, implicit, împotriva lui Gheorghe Hagi, un simbol al fotbaliştilor străini trecuţi prin campionatul Turciei.

"Hagi este o legendă în Turcia. Îl respect foarte mult. Are un caracter foarte frumos şi a fost un jucător imens. Sunt foarte fericit că îl voi înfrunta. Sunt foarte multe ştiri în Turcia legate de venirea mea aici, cred că am luat o decizie foarte bună", a mai spus Topal.

Tehnicianul turc a promis că Petrolul va avea parte de veniri importante în această perioadă de transferuri.  "Da, normal, vedem ce se va întâmpla", a continuat Topal.

Afla mai multe despre: petrolul ploiestimehmet topalturciagheorghe hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare