You are here:

Gică Hagi, aproape de două lovituri pe piaţa transferurilor. "Regele", interesat de un fotbalist retrogradat în Liga 2 şi un multiplu campion

Gică Hagi, aproape de două lovituri pe piaţa transferurilor. "Regele", interesat de un fotbalist retrogradat în Liga 2 şi un multiplu campion

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa este aproape de două transferuri, pe acest început al perioadei de "mercato", din această vară. Constăţenii sunt dispuşi să oficializeze în această săptămână venirile lui Gabi Iancu şi George Merloi.

"Marinarii" au avut parte de mai multe despărţiri importante la capătul sezonului recent încheiat. David Kiki s-a alăturat celor de la FCSB, Louis Munteanu a revenit la Fiorentina, iar Tudor Băluţă şi-a încheiat contractul alături de gruparea de la malul mării. Gheorghe Hagi este dispus să aducă întăriri pentru o nouă campanie convingătoare în Superliga.

Gabi Iancu s-a despărţit recent de FC Hermannstadt, formaţie care a încheiat sezonul trecut pe primele locuri din play-out. Fotbalistul experimentat, ajuns la vârsta de 30 de ani a fost un om de bază pentru sibieni, în sezonul trecut. Iancu a intrat pe radarul lui Gică Hagi, care îşi doreşte să colaboreze din nou cu fostul atacant al constănţenilor, din perioada Viitorul Constanţa, anunţă GSP.

Gică Hagi, transferuri importante pentru noul sezon

Pe lângă transferul lui Iancu, Gică Hagi l-a ochit şi pe George Merloi, fotbalistul celor de la FC Voluntari, formaţie care a retrogradat în Liga 2, la finalul sezonului încheiat în luna mai. Merloi a revenit pe finalul sezonului după o perioadă lungă de inactivitate, cauzată de o accidentare gravă.

Hagi va fi nevoit să ajungă la o înţelegere în ceea ce priveşte transferul lui Merloi la Farul, în condiţiile în care FC Voluntari nu este dispusă să-l cedeze gratis. Gheorghe Hagi s-a orientat şi către un transfer al fostului său jucător, produs al propriei sale academii, Alexi Pitu, fotbalist în vârstă de 21 de ani ajuns la Bordeaux.

Afla mai multe despre: farul constantagica hagigabi iancugeorge merloisuperliga 

viewscnt
Articole similare