You are here:

"În mod normal trecem". MM Stoica a analizat cele 14 posibile adversare ale FCSB din turul I Champions League. La cea mai periculoasă echipă joacă un român

"În mod normal trecem". MM Stoica a analizat cele 14 posibile adversare ale FCSB din turul I Champions League. La cea mai periculoasă echipă joacă un romângalerie foto

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, a prefaţat primul tur preliminar Champions League. Conducătorul a făcut clasamentul preferinţelor. Virtus, din San Marino, a ieşit adversarul ideal, iar Celje, din Slovenia, cea mai bună din toată lista posibilelor adversare.

Preferinţele lui MM Stoica în turul I preliminar Champions League

FCSB va juca din nou în preliminariile Champions League, pentru prima dată după nouă ani, iar campioana Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, va fi cap de serie doar în primul tur preliminar. 

MM Stoica a participat la exerciţiul propus de Dan Udrea, la Sport Center, pe Orange Sport, şi a făcut ierarhia, în care cu 1 a fost notată cea mai slabă echipă, iar cu 14 cea mai bună. 

Conducătorul de la FCSB a luat în calcul mai multe criterii, printre care cel sportiv sau distanţa deplasării. 

"Virtus San Marino e cea pe care mi-o doresc prima. 2, Santa Coloma (n.r. - Andorra), nu trebuie prea multe explicaţii de dat. 3, muntenegrenii de la Decic Tuzi, după care aş sări direct la Irlanda de Nord, Larne. O să las Kazahstan şi Islanda mai la sfârşit, că nu-ţi doreşti să faci deplasări atât de lungi, iar islandezii... Uită-te ce au făcut anul trecut cu Ferencvaros, că i-au spulberat. 

  • Tragerea la sorţi pentru turul 1 şi turul 2 preliminar din Champions League are loc pe 18/19 iunie 2024.

Hai să punem Hamrun Spartans, din Malta, la cinci. Apoi aş merge pe Dinamo Minsk, că bănuiesc că nu va juca în Belarus, având în vedere situaţia. Panevezys (n.r. - Lituania), 7, Struga, Macedonia (n.r. - 8), că am record bun cu Macedonia. 

  • Primul tur preliminar Champions League este programat între 9/10 iulie - 16/17 iulie 2024. 

Differdange, pe 9, înainte de Vikingur, hai să luăm Vinkingur, Ordabasy, 10 şi 11. Egnatia (n.r. - Albania), 12, 13 Dinamo Batumi (n.r. - Georgia), deşi Saburtalo ne-a pus, acum doi ani, poate cele mai mari probleme dintre toate echipele eliminate în fazele preliminare", a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

NK Celje, la care joacă Marco Dulca, cea mai periculoasă echipă

Deşi a plasat-o în top pe campioana Sloveniei, oficialul FCSB, MM Stoica, a recunoscut că ratarea turului secund ar fi un eşec. 

"Celje, pe 14. Dulca e în lot, că nu prea joacă. N-a jucat la noi, nu prea joacă nici pe la ei. Au ajuns să fie prima echipă din Slovenia Maribor, care poate şi să cumpere. Au cumpărat un jucător cu 500.000 de euro anul trecut şi e mare lucru pentru o echipă din Slovenia. Fotbalul din Slovenia, chiar dacă e bine organizat şi la nivel de echipe de club, ele nu au un buget extraoardinar. 

Au un antrenor croat, Damir Krznar, care a fost şi pe la Dinamo Zagreb şi care a fost secundul multor antrenori exponenţiali ai fotbalului croat, inclusiv al lui Zoran Mamic.

În mod normal trecem, ar fi un mare eşec să nu trecem în turul al doilea", a mai spus preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbfcsb preliminarii champions leaguetur 1 preliminar champions league 

viewscnt
Articole similare