You are here:

Răzvan Marin, dorit de o fostă campioană a Europei! Transferul fotbalistului de la Empoli s-ar putea realiza după EURO

Răzvan Marin, dorit de o fostă campioană a Europei! Transferul fotbalistului de la Empoli s-ar putea realiza după EURO
Comentarii

Răzvan Marin va participa alături de naţionala României la EURO 2024 şi va juca cel mai probabil în cele trei partide din faza grupelor, împotriva Ucrainei, Belgiei şi Slovaciei.

Echipa naţională a României va debuta la Campionatul European în doar câteva zile, împotriva Ucrainei, iar unul dintre principalii mijlocaşi convocaţi de Edi Iordănescu pentru EURO 2024, Răzvan Marin, a atras atenţia unui club important din estul Europei. Este vorba de campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, câştigătoarea Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1990/1991.

Fotbalistul celor de la Cagliari, care a îmbrăcat tricoul celor de la Empoli în ultimele două sezoane, a intrat în ultimul său an de contract cu formaţia care a încheiat sezonul din Serie A pe locul 16. Marin va reveni din împrumutul său de la Empoli, însă Cagliari este nesigură în ceea ce priveşte viitorul internaţionalului român la echipă.

Răzvan Marin, transfer la o echipă de tradiţie din estul Europei

Conform presei sârbeşti, Răzvan Marin a atras interesul campioanei Serbiei, care va lua în considerare un transfer al lui Răzvan Marin, în această vară. Fotbalistul cu 136 de partide în Serie A ar putea face pasul spre campionatul Serbiei, în condiţiile în care situaţia sa contractuală le-ar permite sârbilor să-l aducă pe o sumă acceptabilă pentru ambele tabere.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a petrecut patru sezoane în Italia, la Cagliari şi Empoli, formaţii care s-au luptat pentru evitarea retrogradării în tot acest timp.

  • 2.700.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului transferat de Standard Liege de la Viitorul Constanţa, în anul 2017

Afla mai multe despre: razvan marinempolisteaua rosie belgradechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare