Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Unde va juca Andrei Vlad până în iarnă, după ce a fost mustrat de Gigi Becali: "E jucătorul nostru" | EXCLUSIV

E gata! Unde va juca Andrei Vlad până în iarnă, după ce a fost mustrat de Gigi Becali: "E jucătorul nostru" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit ultimele detalii din jurul campioanei României. Pentru postul de portar concurenţa rămâne acerbă, conform ultimului anunţ făcut de MM.

Răsturnare de situaţie la FCSB! MM Stoica a anunţat că face parte din lot până în iarnă

FCSB, campioana Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, îşi pune la punct lotul cu care va ataca următorul sezon, în care echipa are obiective interne, dar şi în Europa. David Kiki şi Daniel Popa au fost primele transferuri oficializate de clubul finanţat de Gigi Becali, în timp ce Malcom Edjouma s-a întors de la Bari, întrucât clubul italian nu l-a achiziţionat. 

Pentru moment, doar Ovidiu Popescu a ajuns pe lista plecărilor, iar mijlocaşul central a ajuns la U Cluj. O altă despărţire anunţată nu mai are loc, astfel că FCSB şi-a cristalizat situaţia la nivelul portarului. 

Andrei Vlad, portarul de 25 de ani al FCSB, rămâne în lotul campioanei, deşi i s-a permis să-şi găsească o altă echipă, unde să apere mai mult. "Messi al portarilor" a avut doar patru apariţii în sezonul recent încheiat, trei în Cupa României şi una în ultima etapă din play-off, cu Rapid. 

"Andrei Vlad rămâne. Este jucătorul nostru până în decembrie", a declarat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Anunţul a fost făcut după ce Gigi Becali l-a forţat pe Andrei Vlad să-i ofere un răspuns, pentru ca FCSB să ştie dacă este nevoită să-i aducă un înlocuitor. 

Cu Ştefan Târnovanu titular, Andrei Vlad a avut şansa de a negocia cu altă echipă, nu a reuşit să ajungă la un consens, astfel că va rămâne la FCSB până în iarnă, când îi expiră contractul. 

"Vlad a spus că pleacă gratis în momentul în care îşi găseşte echipă. Dacă vine la reunire, s-a terminat, va juca la noi până la finalul contractului", spunea MM Stoica la începutul lunii. 

  • 118 de meciuri are Andrei Vlad la FCSB, care l-a transferat de la Universitatea Craiova, în 2017. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbandrei vlad fcsbandrei vlad gigi becali 

viewscnt
Articole similare