You are here:

Pericol! Slovacia a "demolat" Ţara Galilor, în ultimul test înainte de EURO. Viitoarea adversară a României, în mare formă

Pericol! Slovacia a "demolat" Ţara Galilor, în ultimul test înainte de EURO. Viitoarea adversară a României, în mare formă
Comentarii

Slovacia s-a impus în faţa Ţării Galilor, în ultimul meci de pregătire înainte de EURO 2024.

Slovacia înfruntă România în ultimul meci al grupei E al Campionatului European din Germania. Selecţionata lui Edi Iordănescu va avea parte de un test dificil împotriva Slovaciei. Naţionala lui Francesco Calzona, fostul antrenor al celor de la Napoli, a impresionat în ultimul meci disputat înainte de a se deplasa în Germania, pentru EURO 2024.

Slovacia, fără milă în faţa Ţării Galilor

La Trnava, gazdele au deschis scorul pe finalul primei reprize, prin veteranul Kucka. În minutul 56, Bozenik a înscris din pasa lui Hancko, iar Ethan Ampadu şi-a înscris în proprie poartă, în minutul 60. Benes a stabilit scorul final, în minutul 90 al partidei împotriva Ţării Galilor, 4-0. Ţara Galilor a ratat calificarea la EURO 2024 după un eşec în finala barajului de calificare, împotriva Poloniei, meci încheiat la loviturile de departajare.

Slovacia debutează la EURO 2024 împotriva favoritei grupei E, Belgia. În etapa a 2-a, Ucraina va fi adversara selecţionatei lui Francesco Calzona, iar în ultima etapă a fazei grupelor, la Frankfurt, România o va întâlni pe Slovacia într-un meci care va fi, cel mai probabil, crucial pentru ambele echipe, în economia grupei.

Afla mai multe despre: echipa nationalaslovaciatara galiloreuro 2024euroromania 

viewscnt
Articole similare